Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Pastoraat

Contactkring

Contactkring

Binnen onze kerk hebben wij een grote groep gemeenteleden die de leeftijd van 75 jaar of hoger hebben mogen bereiken. We vinden het als gemeente belangrijk dat we goed contact onderhouden met deze doelgroep en daarom is er binnen onze gemeente een contactkring.

De contactkring zorgt ervoor dat elk gemeentelid van 75 jaar of ouder minimaal éénmaal per jaar een bezoekje krijgt en daarnaast worden er met Pasen en Kerst speciale activiteiten georganiseerd. 

Zoals in de gehele maatschappij, groeit ook binnen onze gemeente deze groep van 75+ers. Dat is uiteraard erg fijn, maar maakt ook dat wij, willen we ons werk goed kunnen blijven doen, op zoek zijn naar mensen die willen helpen in onze contactkring. Als medewerker van de contactkring krijg je een vaste lijst van ongeveer 9 adressen met gemeenteleden van 75 jaar of ouder die je minimaal één maal per jaar een bezoekje brengt. Voordelen van dit zeer dankbare werk zijn: geen vergaderingen, in te delen in je eigen tijd; hele leuke/interessante ontmoetingen met mensen die vaak al veel hebben meegemaakt.

Doe jezelf dus een plezier en meld je snel aan als medewerker bij de contactkring.

Neem contact op met Gisela Vrolijk 06-53681550 of Netty van Dijk  06-51960595.

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer