Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

De gemeente

Ledenpagina

Op de besloten ledenpagina worden de pastorale mededelingen, verjaardagen & jubilea en ledenmutaties vertrouwelijk gepubliceerd. Ook vindt u hier berichten uit de kerkenraad, de jaarstukken, informatie over onze vertrouwenscommissie en archiefexemplaren van KerkContact.

Indien u deze pagina wilt bezoeken dient u eerst in te loggen, om er zeker van te zijn dat u staat ingeschreven als lid van onze gemeente. Nadat u eenmaal bent ingelogd kiest u voor de menuknop LEDENPAGINA in het hoofdmenu rechtsboven op uw scherm.

Persoonlijk account aanvragen

Beschikt u echter nog niet over een persoonlijk account om toegang te krijgen tot de beveiligde website van de kerk, dan kunt u deze aanvragen bij het kerkelijk bureau. Dit kan via de email, schriftelijk, maar ook op het kantoor van het kerkelijk bureau. Het kerkelijk bureau controleert of u / de aanvrager lid is van onze Kerk aan de hand van de ledenadministratie en of er een bekend emailadres is opgegeven. Als u echter geen lid bent van onze Kerk, wordt het verzoek afgewezen. Als is vastgesteld dat u lid bent van onze Kerk wordt het verzoek doorgestuurd naar de webmaster met de volgende gegevens:

Volledige naam
Roepnaam indien beschikbaar
Email adres 

Na ontvangst van het geautoriseerde verzoek zal de webmaster het volgende doen: in de website wordt voor u een account geactiveerd en via de mail krijgt u als aanvrager een bevestiging met daarbij een gebruikersnaam. Als aanvrager dient u de aanmelding te bevestigen. Hiermee wordt uw account geactiveerd en krijgt u een wachtwoord toegestuurd. Vervolgens heeft u toegang tot het besloten gedeelte van de website.

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer