Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Zalencentrum

Kerkzaal

De grote kerkzaal oogt fraai door haar modern en frisse interieur. Eenmaal binnen kunt u niet meer om het monumentale Bätzorgel heen. Een juweel van een orgel. Gekozen is voor een interieur met witte stoelen met lavendel bekleding, licht eiken meubels, zwarte hardstenen vloer en frisse kleuren van de wanden en spanten.

De kerkzaal is met haar 500 zitplaatsen zeer geschikt voor het houden van (orgel)concerten, kooroptredens, bedrijfspresentatie of plenaire vergadering. De kerkzaal biedt u hiervoor de beste mogelijkheden. Dankzij het podium, de professionele verlichting- en geluidsinstallatie en de verrijdbare katheder beschikt u altijd over de juiste middelen voor een perfect geregeld evenement met honderden bezoekers.

Technische faciliteiten:
Na overleg kunt u gebruik maken van de beamer, geluidsinstallatie, beeldprojectie en eventueel ook een geluidverbinding met andere zalen.

Aanvraag zaalverhuur

Wilt u gebruik maken van onze zaalverhuur? Bel voor het maken van een afspraak of kom gewoon even langs. We staan u graag te woord. Ook als u bepaalde wensen heeft met betrekking tot de indeling van de zaal, dan kunt u dit bespreken. In overleg kunnen we bij het klaarmaken van de zaal bijvoorbeeld ook hulp bieden en zo veel voor u betekenen. U kunt uw wensen aangeven via het formulier 'aanvraag zaalhuur en faciliteiten', download de pdf hier.

Uw gastheer:
Arie van Duijn, koster Vredeskerk.
Telefoon 071-4013815, mobiel 06-29232906.

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer