Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

17 september

Terugblik op de Startzondag 16 september 2018

Afgelopen zondag was het Startzondag in de Vredeskerk; de start voor een heel nieuw seizoen met kerkelijke activiteiten. De dag begon met een gezinsdienst onder leiding van ds. Cornelie Vreugdenhil, waarbij ook werd verwezen naar het jaarthema: een goed gesprek.

Lees verder
14 september

Bijbelstudiereeks over Nehemia

Uitnodiging van Wim de Boer om mee te doen aan de Bijbelstudiereeks over Nehemia die start op 1 oktober.

Lees verder
01 september

Uitnodiging informatieavond privacywetgeving AVG

Aan alle ambtsdragers, voorzitters van geledingen, belanghebbenden, belangstellenden en vrijwilligers.

Lees verder
21 augustus

Belijdeniscatechese

Na de startzondag begint ook de belijdeniscatechese weer. De belijdenisgroep is er voor een ieder die zich serieus wil verdiepen in de basis van ons geloven en overweegt om geloofsbelijdenis af te leggen. Voor jong én oud.

Lees verder
21 augustus
Zingend geloven met uw lievelingslied
10 september
Het nieuwe seizoen 2018-2019 gaat weer van start
03 september
In de bergen, door de dalen
07 september
World Servants reis
01 september
Startzondag 16 september
19 augustus
Beroepingscommissie – De Aftrap
21 augustus
Bericht over het Bätzorgel
07 augustus
Terugblik op het Zomerkamp 2018

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 1 september weer open op dinsdag tussen 9.00 en 11.00 uur en tussen 19.00 en 20.00 uur en op vrijdagmorgen van 10.00 - 11.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

Het belangrijkste dat ik u heb doorgegeven, heb ik op mijn beurt ook weer ontvangen: dat Christus voor onze zonden is gestorven, zoals in de Schriften staat, dat hij is begraven en op de derde dag is opgewekt, zoals in de Schriften staat, en dat hij is verschenen aan Kefas en vervolgens aan de twaalf leerlingen. Daarna is hij verschenen aan meer dan vijfhonderd broeders en zusters tegelijk, van wie er enkelen gestorven zijn, maar de meesten nu nog in leven. 1 Korinthiërs 15: 3 - 6 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2018 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer