Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

12 januari

Reactie op de Nashville-verklaring

“Honderden orthodoxe dominees tekenen anti-homo verklaring” kopte de NOS in de afgelopen dagen. Ik werd er verdrietig van en misschien u ook wel. Ik werd verdrietig en boos van de tekst van het document, waarin mijns inziens liefdeloos en oordelend wordt gesproken en ik werd geraakt door de pijn die het opriep bij zoveel mensen. Mensen die beelddrager zijn van God, onze Schepper en kostbaar in Zijn ogen.

Lees verder
12 januari

Kerkbalans 2019

Met het nieuwe jaar staat ook een nieuwe Actie Kerkbalans voor de deur. Hét moment voor u en jou om een bijdrage te bepalen voor dit jaar, waarmee we een actieve gemeenschap kunnen zijn en blijven.

Lees verder
12 januari

Zeedienst - Zingend Geloven

De Zeedienst komt er weer aan! Op zondag 27 januari om 16.50 uur is het zo ver. De dienst staat weer geheel in het teken van de zee, met liederen van en over de zee.

Lees verder
13 december

Kerstgroet ds. Julia van Rijn, classispredikant

December, feestmaand! Misschien tuigt u een kerstboom op, misschien heeft u niets met dit van oorsprong heidense symbool van groen in de winter. Boom of geen boom, we maken ons huis warm en gezellig. Het is wellicht puzzelen hoe en met wie u kerst viert, zodat niemand alleen is. En wat zullen we straks op tafel zetten? Drukte alom.

Lees verder
27 november
Kerstsamenzangavond
04 december
Bijbel Basics - kinderdienst-programma
27 november
Kerstmiddag dinsdag 18 december
03 november
Kerstconcert Licht in de nacht
27 november
Terugblik op Kliederkerk 18 november
12 november
Grootouderavond; Oma wie is God?
07 november
Bericht van Wim de Boer
29 oktober
Sta op voor kinderpardon Hayarpi in Bethelkapel

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

Wat er is, was er al lang; wat zal komen, is er altijd al geweest. God haalt wat voorbij is altijd weer terug. Prediker 3: 15 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer