Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

17 mei

Escaperoom vrijdag 5 juli

Start: 18:00 uur met BBQ. Wie: jeugd 16+. Waar: Vredeskerk. Opgeven voor 28 juni !!

Lees verder
14 mei

Bezoek expositie Brittenburg

Dinsdagmiddag 21 mei a.s. zijn we voornemens met een groepje de expositie over de Brittenburg in het Katwijks Museum te gaan bekijken.

Lees verder
14 mei

Laat ons de Heer lof zingen

Op woensdagmiddag 12 juni wordt er voor de ouderen in de kerkzaal een zanguurtje georganiseerd. De liederen die tijdens dit zanguurtje gezongen worden zijn o.m. afkomstig uit de bundel van Johannes de Heer.

Lees verder
14 mei

Kerk Op Schoot - vooraankondiging

Op zondag 2 juni willen we voor de eerste keer ‘Kerk op Schoot’ organiseren. Daarbij willen we met de kleinsten (1-4 jaar) en hun ouders/verzorgers/opa’s en oma’s het Bijbelverhaal van Noach ontdekken. Zet het vast in de agenda!

Lees verder
11 mei
Gospel at Sea
30 april
Inzamelingsactie voedselbank ! - zondag 26 mei
30 april
Gezocht: helden voor het zomerkamp!
03 april
Nieuwe ambtsdragers en bezoekmedewerkers.
22 april
Kliederkerk
02 april
Extra collecte voor de slachtoffers van cycloon Idaї!
02 april
Onderweg naar Pasen
02 april
Ouderavond voor het Zomerkamp

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is gesloten op de vrijdagochtend vanaf 24 mei tot/met augustus 2019. U kunt natuurlijk wel terecht op de dinsdag.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

Loflied op de sterke vrouw. "Ze spreekt wijze woorden, wat ze zegt zijn liefdevolle lessen." Spreuken 31: 26 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer