Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

12 november

We hebben een plan gemaakt om de Jeugdruimte Rock Steady proef te maken.

Samen met de tieners van Rock Steady hebben we een plan gemaakt om de Jeugdruimte Rock Steady proef te maken. Een aantal zaken doen we met elkaar, zoals de muren versieren, de verlichting aanpassen en meer toegankelijkheid tot multimedia. Hiervoor is er een beperkt budget beschikbaar, maar onze wensen zijn meer waard dan waarvoor dat het budget toereikend is.

Lees verder
09 november

Geloofsopvoeding voor ouders van tieners

Op dinsdagavond 19 november willen we met elkaar nadenken over de geloofsopvoeding van onze tieners. De avond is voor de ouders van tieners en aankomende tieners. Het thema luidt: Met Falen en Opstaan.

Lees verder
12 november

HB Bijbelstudiereis. Meet en Greet.

De volgende HB Bijbelstudiereis gaat in 2020 naar Rodengo – Italië. Gelegen op een berghelling in Süd-Tirol is ‘Pension Moarhof’ een prachtige locatie. Het huis is voorzien van prachtige kamers en een mooie ruimte om met elkaar de studies, die dit jaar weer door Marco van Delft gegeven zullen worden, te volgen.

Lees verder
05 november

6de editie van de speelgoedbeurs wederom een succes!

Op zaterdag 2 november werd er in de Vredeskerk alweer voor het zesde jaar een speelgoedbeurs gehouden. Hier kon u 2dehands speelgoed kopen voor een schijntje. Het was gelijk vanaf 10 uur gezellig druk en voor alle leeftijden was er wel iets te vinden.

Lees verder
01 november
André van Vliet en Margreet van Maanen in Vredeskerk
29 oktober
Gedicht Syrië
15 oktober
Actie schoenendoos gaat weer van start!
15 oktober
Huwelijkskring
15 oktober
Vrouwenweekend - vooraankondiging
08 oktober
Procedure voor het aanvragen van een account
01 oktober
Introductie digitaal collecteren
05 oktober
Foto-impressie vaartocht Kagerplassen en Leiden

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

Hij begon hun te leren dat de Mensenzoon veel zou moeten lijden en door de oudsten van het volk, de hogepriesters en de schriftgeleerden verworpen zou worden, en dat hij gedood zou worden, maar drie dagen later zou opstaan. Marcus 8: 31 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer