Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

15 juli

Save the date: 9 september 2019 - Smaakmakers in de kerk

Op maandag 9 september 2019 worden er in Buurtcentrum De Schelp diverse workshops gegeven , waardoor deelnemers een kijkje kunnen nemen in de keuken van het jeugdwerk. Vanuit de Vredeskerk wordt hieraan medewerking verleend door Arie Ravensbergen, Ria de Jong en Wim de Boer. Optie: 17.30 uur netwerkdiner ( € 5,=). Workshops vanaf 19:00 uur (gratis). Zie het keuzemenu hieronder. Opgeven of info: sannealblas@welzijnskwartier.nl .

Lees verder
10 juli

Startzondag 2019 - thema: een goed verhaal.

Net als ieder jaar is ook nu de startzondag in september. De datum kunt u alvast in uw agenda zetten: zondag 15 september. Zoals gewoonlijk beginnen we met de startdienst. Daarna is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij de koffie met wat lekkers. Vervolgens zal er een lunch zijn en aansluitend workshops voor jong en oud. Maar voor een gezellig praatje is natuurlijk ook alle ruimte! Voor de kleintjes zal er oppas zijn. Verdere informatie volgt in het KerkContact van augustus en september. Wij wensen U een fijne zomer toe!

Lees verder
10 juli

Fietssponsortocht 2019 Hands & Feet groot succes.

Zaterdag 6 juli fietsten we zo’n 125 km door het prachtige Zuid-Holland. Het was prachtig fietsweer en de gezelligheid, de mooie omgeving en vooral het doel maakten dat het een geweldige dag was!

Lees verder
29 juni

Zomerserie orgelconcerten van 16 juli t/m 27 augustus

Evenals voorgaande jaren organiseert de Bätzcommissie van de Vredeskerk weer de jaarlijkse zomerserie orgelconcerten. Telkens aanvang 20.15 uur. Entree € 7,50. Hieronder vindt u het programma voor 2019. Kijk voor meer informatie over de organisten en het concertprogramma in de agenda op deze website.

Lees verder
26 juni
Zendingsbrief - van de diaconie
30 juni
Intrede en bevestiging ds. Jaap van der Windt
26 juni
Een eerste begroeting.
26 juni
Weer op straat
26 juni
Nacht Zonder Dak - terugblik
26 juni
Zonnestralen. Vakantiebijbelgids voor volwassenen en kinderen.
11 juni
Pastoraal meldpunt - 06-126 125 37
11 juni
Afscheid Wim van der Schee

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

Ten slotte, broeders en zusters, schenk aandacht aan alles wat waar is, alles wat edel is, alles wat rechtvaardig is, alles wat zuiver is, alles wat lieflijk is, alles wat eervol is, kortom, aan alles wat deugdzaam is en lof verdient. Doe alles wat ik u heb geleerd en overgedragen, wat ik u heb verteld en laten zien. Doe het, en de God van de vrede zal met u zijn. Filippenzen 4: 8-10 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer