Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

27 januari

“Geef Givt toegang tot Bluetooth”

Op zondag 19 januari heeft de diaconie na de eredienst vragen beantwoord en hulp geboden over de Givt-app. Onder de gemeenteleden, die hier gebruik van maken, kwam het probleem naar voren dat de werking tijdens de collecte niet in orde was. Dit leek vooral na de laatste update van de iPhone gebeurd te zijn. Bij navraag bij Givt bleek dit inderdaad een probleem te zijn. De bluetooth werd tijdens de laatste update uitgezet. Dit kunt u zelf weer aanzetten in uw telefoon. Ga naar: instellingen-> Givt-> en kijk of “geef Givt toegang tot: Bluetooth” aanstaat. Mocht dit niet lukken, vraag uw diakenen om u hiermee te helpen.

Lees verder
25 januari

Enthousiaste koks gezocht !!

Gemeenteleden die willen koken voor de jeugd van de Rock Steady en de Youth Alpha.

Lees verder
07 januari

Actie Kerkbalans 2020

Van zaterdag 18 januari tot zaterdag 1 februari doen 2.000 kerken, waaronder onze gemeente, mee aan Actie Kerkbalans. Dankzij Actie Kerkbalans kan onze gemeente blijven functioneren en kunnen wij onze maatschappelijke functie blijven vervullen. Zo blijven we van waarde voor onze leden en de samenleving.

Lees verder
25 januari

Steun uw kerk met een periodieke gift

Voor hetzelfde geld geeft u meer. Waarschijnlijk wist u al dat uw giften aan de gemeente onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar zijn van de belasting. Dat geldt voor giften boven de 1% (minimaal € 60) en tot een maximum van 10% van uw verzamelinkomen. Maar weet u dat die grenzen niet gelden voor een periodieke gift?

Lees verder
20 december
Januari themamaand: samen gemeente zijn.
07 januari
Postzegels, ansicht- en geboortekaarten, mobieltjes
20 december
Prikkelarme kerkdiensten in Valkenburg
13 december
Kerstdagen
20 december
Nieuwjaar wensen 5 januari.
06 december
Sterren gezocht !
20 december
Beroep
13 december
Avond voor tienerleiders

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

God heeft in de gemeente aan allerlei mensen een plaats gegeven: ten eerste aan apostelen, ten tweede aan profeten, ten derde aan leraren. Dan is er het vermogen om wonderen te verrichten, de gave om te genezen en het vermogen om bijstand te verlenen, leiding te geven of in klanktaal te spreken. 1 Korinthiërs 12: 28 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer