Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

15 mei

Vrouwenweekend Vredeskerk

Ben jij in voor een weekend van bezinning, plezier en sportiviteit? Dan nodigen we jou uit om van 21-23 september met ons mee te gaan naar de Veluwe!

Lees verder
22 april

Vertrek uit Katwijk

Zondagmorgen 22 april heb ik na de kerkdienst mijn vertrek uit Katwijk aan Zee meegedeeld aan onze gemeente. Ik heb geen beroep aangenomen naar een andere gemeente, maar ben gevraagd om leiding te gaan geven aan de Stichting Christians for Israël International.

Lees verder
17 april

Toespraak in de Classisvergadering door ds. Cornelie Vreugdenhil

Vorige week mocht ds. Cornelie Vreugdenhil de Classis toespreken op haar laatste vergadering als jongste dienstdoende predikant. De speech werd enthousiast ontvangen. Deze toespraak over het geloof in de toekomst van de kerk willen we u daarom ook zeker niet onthouden. Van harte aanbevolen !!

Lees verder
17 april

Foto impressie van de Kliederkerk 15 april 2018

Zondagmiddag 15 april werd voor de tweede keer Kliederkerk gehouden. Ook nu weer was het een groot succes, waaraan met veel enthousiasme door zowel jong als oud werd deelgenomen.

Lees verder
14 april
Gastgezinnen gezocht !
02 april
Kids club Plekzat!
31 maart
Zomerkamp Katwijk van zaterdag 21 juli 2018 t/m 28 juli 2018.
19 maart
Maaltijddienst 22 april
27 februari
Running Dinner 20 april 2018 …. gemeenteleden ontmoeten elkaar aan tafel !!!
05 maart
Passie / Paasmiddag 2018
11 maart
Nieuwe preses generale synode PKN
23 januari
Zomerkamp 2018

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is gesloten op vrijdag 25 mei en op 1 en 8 juni.

Jaarthema: Open Huis

Bij gastvrijheid denken we misschien eerst aan restaurants, hotels en musea. Er zijn hele cursussen waarin receptionisten en obers worden getraind om gasten zo goed mogelijk te ontvangen. Er wordt nagedacht over hoe mensen aangesproken worden en hoe het restaurant zo mooi mogelijk ingericht kan worden. Ook wij schreven in ons beleidsplan dat wij een gemeente willen zijn die weldadig en gastvrij is. Een kerk die open staat voor anderen, die uitnodigt. Een gemeenschap van mensen die Jezus volgen en waarvan anderen zeggen: “Daar willen wij bij horen”.

Lees meer

Op de laatste dag, het hoogtepunt van het feest, stond Jezus in de tempel en hij riep: 'Laat wie dorst heeft bij mij komen en drinken! "Rivieren van stromend water zullen stromen uit het hart van wie in mij gelooft," zo zegt de Schrift.' Hiermee doelde hij op de Geest die zij die in hem geloofden zouden ontvangen; de Geest was er namelijk nog niet, want Jezus was nog niet tot Gods majesteit verheven. Johannes 7: 37-39 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2018 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV