Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

10 juli

Bericht van Wim de Boer

Wim de Boer, gemeentelid van onze Vredeskerk, wil u graag op de hoogte houden van zijn werk als studentenwerker in Leiden bij een christelijke organisatie genaamd IFES. Samen met zo’n 40 collega’s die verspreid zijn onder alle studentensteden van Nederland is hij ‘zendeling onder studenten’.

Lees verder
11 juli

Vader - Kind weekend Vredeskerk

Nog niet zo lang geleden bloeide er een idee op om vaders met hun kind(eren) voor een nachtje bij elkaar te zetten en elkaar daardoor beter te leren kennen. Zo gezegd zo gedaan. Binnen een maand was het plan uitgedacht en waren de vaders uitgenodigd voor een weekend op de camping in Noordwijkerhout.

Lees verder
10 juli

Fietssponsortocht Hands & Feet groot succes

Zaterdag 30 juni fietsten we zo’n 130 km door het prachtige Zuid-Holland. Het was warm, maar de gezelligheid, de mooie omgeving en vooral het doel maakten alles goed! Samen fietsten we met veertien andere deelnemers ruim 16.000 euro bij elkaar voor jongeren in Thailand die getroffen zijn door HIV/aids.

Lees verder
15 juni

Vader-Kind Nacht!

Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni staat de allereerste Vader-Kind Nacht van de Vredeskerk gepland. Alle kinderen in de leeftijdscategorie van 5-10 jaar mogen die dag hun vader meenemen naar camping Op Hoop van Zegen in Noordwijkerhout, waar we een nacht gaan kamperen.

Lees verder
29 mei
Slotavond kerkelijk werk - seizoen 2017-2018
15 mei
Vrouwenweekend Vredeskerk
22 april
Vertrek uit Katwijk
17 april
Toespraak in de Classisvergadering door ds. Cornelie Vreugdenhil
17 april
Foto impressie van de Kliederkerk 15 april 2018
14 april
Gastgezinnen gezocht !
02 april
Kids club Plekzat!
31 maart
Zomerkamp Katwijk van zaterdag 21 juli 2018 t/m 28 juli 2018.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is in de periode van 23 juli t/m 10 augustus op dinsdagochtend gesloten en tevens op dinsdagavond 24 juli.

Jaarthema: Open Huis

Bij gastvrijheid denken we misschien eerst aan restaurants, hotels en musea. Er zijn hele cursussen waarin receptionisten en obers worden getraind om gasten zo goed mogelijk te ontvangen. Er wordt nagedacht over hoe mensen aangesproken worden en hoe het restaurant zo mooi mogelijk ingericht kan worden. Ook wij schreven in ons beleidsplan dat wij een gemeente willen zijn die weldadig en gastvrij is. Een kerk die open staat voor anderen, die uitnodigt. Een gemeenschap van mensen die Jezus volgen en waarvan anderen zeggen: “Daar willen wij bij horen”.

Lees meer

David stond op en sneed stilletjes een reep van Sauls mantel af. Zijn hart bonsde ervan, en hij zei tegen zijn mannen: 'De HEER verhoede dat ik mijn koning, Gods gezalfde, iets zou aandoen en mijn hand tegen hem zou opheffen. Hij is immers door de HEER zelf als koning aangewezen. Zo maande David zijn mannen tot kalmte en weerhield hij ze ervan om Saul te overvallen. 1 Samuel 24: 5 - 8 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2018 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer