Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

12 november

Grootouderavond; Oma wie is God?

Dinsdag 27 november is er in de Vredeskerk een thema avond voor grootouders en belangstellende rondom de relatie tussen grootouder en kleinkind.

Lees verder
13 november

Kerstsamenzangavond - vooraankondiging

Op vrijdag 7 december a.s., aanvang 20.15 uur, zal in de Vredeskerk een Koor-samenzangconcert worden gehouden. Naast samenzang is er medewerking van Koor Laudamus te Rijnsburg en Koor Appassionato te Leiderdorp.

Lees verder
03 november

Kerstconcert Licht in de nacht

In december geeft Lucas Kramer acht sfeervolle kerstconcerten. Op 14 december is Lucas samen met zijn band en strijkerskwartet in de mooie Vredeskerk te Katwijk aan Zee. Lucas neemt de bezoekers tijdens dit concert mee op een muzikale reis door het prachtige kerstverhaal.

Lees verder
07 november

Bericht van Wim de Boer

Wim de Boer, gemeentelid van onze Vredeskerk, wil u graag op de hoogte houden van zijn werk als studentenwerker in Leiden bij een christelijke organisatie genaamd IFES. Samen met zo’n 40 collega’s die verspreid zijn onder alle studentensteden van Nederland is hij ‘zendeling onder studenten’. Zie voor meer informatie de nieuwsbrief oktober 2018.

Lees verder
29 oktober
Sta op voor kinderpardon Hayarpi in Bethelkapel
27 oktober
Jeugddienst 4 november 2018
12 oktober
Extra (3e) collecte 21 oktober t.b.v.. Sulawesi
02 oktober
Gespreksgroep 15+
02 oktober
Vrouwenweekend 21 tot 23 september.
01 oktober
Maaltijddienst 14 oktober
02 oktober
Welkomstdienst 7 oktober met In His Love
02 oktober
Bijbelstudiereeks over Nehemia

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 1 september weer open op dinsdag tussen 9.00 en 11.00 uur en tussen 19.00 en 20.00 uur en op vrijdagmorgen van 10.00 - 11.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren. Filippenzen 4: 6-7 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2018 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer