Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

04 juli

Extra Actie Kerkbalans ‘Omzien naar elkaar’.

Binnenkort ontvangt u een brief of e-mail waarin u gevraagd wordt om een extra financiële bijdrage. Wij hopen van harte dat u die oproep beantwoordt. Want omzien naar elkaar moeten we samen doen. Helpt u mee? Alvast bedankt!

Lees verder
25 juni

Nieuwsbrief nr. 15

Geliefde broeders en zusters, Hierbij Nieuwsbrief 15. - Uitnodiging Gemeenteavond 7 juli - Plaatselijke regeling in de bijlage - Praiseavond. Van harte aanbevolen. Met een hartelijke groet, Ds. Jaap van der Windt

Lees verder
24 juni

Gemeenteavond op dinsdag 7 juli

Als gemeente hebben we elkaar de laatste maanden weinig kunnen ontmoeten. Nu we vanaf 1 juli weer met wat grotere groepen bijeen mogen komen, willen we graag een gemeenteavond houden, en wel op dinsdag 7 juli vanaf 20.00 uur. De kerkenraad wil graag twee onderwerpen met u bespreken, de Plaatselijke Regeling en het beroepingswerk.

Lees verder
24 juni

4 juli Praiseavond

De band uit Delfgauw logeert op de Zuidduinen. Het is voor hen een inspiratieweekend. Omdat zij er toch zijn, en omdat we zondagmorgen niet mee mogen zingen, hebben we een 1,5 meter-praise georganiseerd op de zaterdagavond.

Lees verder
24 juni
Kindernevendienst 20.20.
24 juni
‘Ik heb het nooit gedaan, dus ik kan het’, uitspraak van Pippi Langkous.
23 juni
Actie Voedselbank 2020
24 juni
Cursus Theologische Vorming voor geïnteresseerden TVG.
18 juni
Nieuwsbrief nr. 14
11 juni
Weer welkom in de kerk !!
28 mei
Inzamelingsactie voedselbank !
12 juni
Versoepeling coronamaatregelen en afspraken rond kerkdiensten.

Mededeling

Sluiting Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik ben je God. Ik zal je sterken, ik zal je helpen, je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand. Jesaja 41: 10 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer