Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

"Een goed verhaal..."

Toch is het niet altijd gemakkelijk om dat verhaal te vertellen aan anderen. Soms is het nog moeilijker om te praten met mensen die heel dicht bij ons staan dan met mensen die ons op ons werk kritisch bevragen.

Er zijn verschillende kringen en groepen het komende seizoen. Die kunnen we niet allemaal onder één noemer brengen en dat hoeft ook niet. Maar het zou mooi zijn als we allemaal de komende tijd door toerusting en onderlinge gesprekken weer verder komen in het schrijven van ons eigen verhaal: wat zegt de Bijbel mij? Waarom heeft het Woord van God mijn leven veranderd en gun ik dat ook een ander?

En als er een persoonlijke ervaring doorklinkt in jouw verhaal, ervaren mensen het al gauw als een goed verhaal.

Doe dit jaar ook mee met een activiteit. Het is fijn om in kleinere verbanden broeders en zusters te ontmoeten en te leren van elkaar. De ervaring leert dat God op dat soort momenten heel zegenrijk nabij is.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer