Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

WIE ZIJN WE

Wie zijn we

Wij zijn een Confessionele Gereformeerde Kerk met evangelische accenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland. We vinden het belangrijk dat de Bijbelse boodschap klinkt voor mensen van vandaag. Voor zowel jong als oud, ziek of gezond. Deze boodschap staat in onze zondagse erediensten voorop. Tijdens de erediensten behandelen we Gods woord in een hedendaags perspectief. Daarnaast wordt er gezongen onder begeleiding van ons unieke orgel of door een leuke band/koor. Naast de bekende psalmen en gezangen, zingen we ook regelmatig opwekkingsliederen en kinderliederen. We maken gebruik van een beamer en er is veel aandacht voor de kinderen.

Als kerk willen we samen een gezin vormen, waarbinnen we elkaar respecteren, accepteren en elkaars talenten willen benutten. Er is ruimte in het gezin voor een eigen geloofsbeleving. Te samen laten we ons leiden door het Woord van God en de Geest van God. In de kerkdiensten komen we als gezin samen bij de Vader. Daarom vormen de kerkdiensten het hart van onze gemeente.

Om voor alle leeftijden uitnodigend te zijn hebben we verschillende activiteiten voor zowel jong als oud. Zo is er voor de jongsten onder ons een kinderopvang tijdens de diensten. Nevendienst is voor de kinderen van groep 3 tot groep 8. Wanneer je 12 bent geweest is er eens in de zoveel tijd een gave tienerdienst en voor alle jeugd (en uiteraard ouderen) zijn er swingende jeugddiensten. Naast de zondagse diensten zijn er ook bijbelstudie-avonden, lezingen, groeigroepen, verschillende clubs en sport activiteiten. Zo is er voor iedereen iets te beleven in de Vredeskerk. Dit is ook te zien in de groei van onze gemeente. Door de verschillende activiteiten voor zowel jong als oud hebben veel jonge gezinnen zich aangesloten bij onze gemeente.

Het is inmiddels een goede gewoonte geworden om na de afloop van de dienst elkaar te ontmoeten onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee of iets fris. Veel mensen ervaren dit als een fijne en gezellige manier om elkaar te ontmoeten en even bij te praten.

En we nodigen u graag uit om lid te worden van ons gezin!

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer