Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Jeugd

Jeugdwerk

Jeugdwerk

We vinden het belangrijk dat de Bijbelse boodschap klinkt voor mensen van vandaag. Als kerk willen we immers samen een gemeenschap vormen van jong en oud. Om voor alle leeftijden uitnodigend te zijn, hebben we is veel aandacht voor de kinderen. Want ook hier geldt: de jeugd heeft de toekomst.

Door de verschillende activiteiten voor zowel jong als oud hebben veel jonge gezinnen  zich aangesloten bij onze gemeente. En dit zien we dan ook terug in de groei van onze gemeente.

Zo is er voor de jongsten onder ons een kinderopvang tijdens de zondagse diensten. Nevendienst is er voor de kinderen van groep 3 tot groep 8. Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar is er de Kidsclub Plekzat! Elk clubseizoen zit boordevol mooie verhalen en leuke activiteiten gekoppeld aan een Bijbels thema. En tijdens een aantal vakanties organiseren we dit jaar voor het eerst ook de vakantieclub.

In het nieuwe seizoen willen we op twee zondagmiddagen bovendien “Kliederkerk” houden, een laagdrempelige manier om met een Bijbelverhaal bezig te zijn. Kliederkerk is voor alle leeftijden, maar kinderen zijn in het bijzonder welkom.

Ben je tussen de 12 en 15 jaar oud en vind je het belangrijk om na te denken over jouw leven en je geloof, dan mag de gesprekskring een plek zijn hierover met andere jongeren te spreken. Ook voor 16-plussers organiseren we gezellige gespreksavonden. Voor tieners in de leeftijd van 13 tot en met 15 jaar start weer de leuke en gezellige tienerclub Rock Steady. Dit is een programma van Youth for Christ met ruimte voor goede gesprekken en bedoeld voor tieners vanaf de brugklas tot en met 15 jaar.

Wanneer je 12 bent geweest is er eens in de zoveel tijd een gave tienerdienst. Voor alle jeugd (en uiteraard ouderen) organiseert de jeugddienstcommissie vier keer per jaar een swingende jeugddienst en eens per jaar de kerstnachtdienst.

Ook organiseren we dit seizoen weer twee avonden over geloofsopvoeding voor ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd en middelbare schoolleeftijd.

In de agenda houden wij je op de hoogte van alle activiteiten die plaats vinden.

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer