Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Zalencentrum

Welkom in het zalencentrum van de Vredeskerk

Op deze pagina's wil de Vredeskerk u informeren over de mogelijkheden tot medegebruik van ons goed geoutilleerde zalencentrum in de Vredeskerk.

Aantrekkelijk zalencentrum: Naast de kerkzaal beschikt ons zalencentrum over een consistorie/ vergaderkamer, een intieme rouwkamer en vijf zalen voor multifunctioneel gebruik zoals: ontmoetingen in familiekring, recepties en ontvangsten, lezingen en presentaties, vergaderingen, lunches en diners, trainingen en cursussen, workshops en andere doeleinden. Door het multifunctionele karakter van het zalencentrum is het een aantrekkelijke voorziening.

Diverse arrangementen zijn mogelijk, zowel persoonlijke als zakelijke arrangementen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Ons zalencentrum beschikt over ruimten met een capaciteit van 10 tot 100 personen. Alle zalen zijn voorzien van een Wifi-verbinding. Tevens kunnen we diverse apparatuur of vergaderfaciliteiten ter beschikking stellen zoals beamer, flipovers, geluidsinstallatie etc.  Audiovisuele middelen zijn tegen een meerprijs te huur. Diverse zaalopstellingen zijn mogelijk, geschikt voor grote(re) en/of kleine groepen, vanzelfsprekend geheel afgestemd op uw wensen.

Meerdaagse gelegenheid?
Duurt uw evenement slechts één dagdeel of juist drie dagen? Beide is over het algemeen geen probleem. Wanneer u uw gewenste datum of data doorgeeft, gaan wij op zoek naar een passend aanbod!

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer