Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Jeugd

Zomerkamp Katwijk 2019 - Campvelt in Doornspijk

We gaan op kamp van zaterdag 27-07-2019 t/m 03-08-2019. Het kamp wordt georganiseerd vanuit de Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee. Het kamp is voor kinderen van 5 t/m 13 jaar (t/m groep 8). Iedereen mag mee op het spetterende zomerkamp: kinderen van de kerk, maar ook vrienden en vriendinnen, broers en zussen en kinderen uit de buurt.

Wanneer

We gaan op kamp van zaterdag 27-07-2019 t/m zaterdag 03-08-2019.

Voor wie

Het kamp wordt georganiseerd vanuit de Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee en is voor kinderen van 5 t/m 13 jaar (t/m groep 8 van de basisschool). Iedereen mag mee met het spetterende zomerkamp: kinderen van de kerk, kinderen van een andere kerk, maar ook vrienden en vriendinnen, broers en zussen en kinderen uit de buurt.

Waar gaan we naar toe

Dit jaar gaan we naar groepsaccommodatie 't Campvelt in de plaats Doornspijk. Deze accommodatie ligt midden in het bos en dichtbij een zandvlakte. Er zijn slaapzalen, een algemene verblijfsruimte, keuken, en natuurlijk veel ruimte om buiten te spelen.

Wat gaan we doen

Bosspellen, avonturen, een spannende dropping, sporten, speurtochten, uitleven op de christelijke-themadag, barbecueën, zingen, disco en lekker gek doen op de bonte avond! Op kamp leren de kinderen nóg iets belangrijks. Jullie leren bijvoorbeeld samenwerken, samen te spelen en natuurlijk corveewerk te doen. Er wordt aan de jongere kinderen gedacht maar natuurlijk ook aan de oudere kinderen. Natuurlijk kun je nog veel meer verrassingen van de knotsgekke groep kampleiding verwachten! Dit alles maakt het zomerkamp altijd tot een onvergetelijke week!

Kosten en inschrijven

Het kamp kost € 160,- per kind (inclusief: verblijf, vervoer, verzekering, goedgevulde koelkast, snoepgeld en de kampfoto's). Het bedrag is hoger dan voorheen. Het snoepgeld en het fotogeld, dat vroeger apart contant werd afgerekend bij vertrek, is nu in de prijs verrekend. Graag het inschrijfgeld binnen 6 weken na inschrijving overmaken, onder vermelding van de naam of namen van uw kind(eren). Inschrijving is pas definitief na betaling. Het bankrekeningnummer is: IBAN NL50 INGB 0004 0748 66 t.n.v. Jeugdberaad Gereformeerde Kerk.

U kunt per kind dat meegaat een formulier invullen. Wilt u meerdere kinderen inschrijven? Dan graag per kind het formulier apart invullen. Na het inschrijven ontvangt u een bevestiging van de kampcommissie. Graag inschrijven voor maandag 06-05-2019. VOL = VOL

 

 

Kampcommissie

De organisatie van het zomerkamp is in handen van de kampcommissie. De kampcommissie bestaat uit: Marjolein Kuijt – 0618135389, Caroline Zuijderduijn - 0613753337 (oudercontact en hoofdleiding) en Jos van der Meij - 0653929419 (inschrijvingen en financiën). Het e-mailadres is: kamp@vredeskerkkatwijk.nl. Bekijk ook de Facebookpagina Zomerkamp Vredeskerk.

Verzekeringen

Er is een secundaire groepsreisverzekering afgesloten bij Allianz voor alle personen die meegaan met het zomerkamp. Hieronder vallen: SOS-kosten, ongevallen, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Bagage en bijzondere sporten zijn niet meeverzekerd. U kunt de voorwaarden bekijken bij ‘downloads’.

Video en foto’s

Alle deelnemers ontvangen rond maart 2020 de kampfoto's en -video's. Dat gebeurt meestal tegelijkertijd met de kampreünie.

Downloads:

- Huishoudelijk regelement & Algemene voorwaarden
- Allianz Verzekeringsvoorwaarden
- Allianz Verzekeringskaart
- Kampboek (beschikbaar vanaf half juni)

Sponsoring

Wij zoeken sponsoren die financieel kunnen bijdragen aan het realiseren van het zomerkamp. In totaal hebben wij ongeveer €2500,00 nodig om alle kosten te kunnen dekken. Wilt u bijdragen? Neem dan contact op met de kampcommissie! Uw bijdrage is fiscaal aftrekbaar (ANBI-nummer: 824104389).

Onze sponsors

Rabobank Leiden-Katwijk - First Man - Katwijk 2nd Chapter | Webdesign Studio - Van Duijn Holding BV - Heemskerk Fresh - Rijnsburg -  Auto & Truck Service Katwijk BV - C. Parlevliet Beheer BV - Albert Heijn Zeilmakerstraat Katwijk - Uw Echte Warme Bakker C. Guyt - Katwijk - Kuyt AGF - Valkenburg - Bospark Huisartsen - Praktijk van Rijn.

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer