Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Jeugd

Zomerkamp Katwijk 2021 - 't Campvelt in Doornspijk

Ga jij mee op zomerkamp 2021?

Wanneer

We gaan op kamp van zaterdag 24-07-2021 t/m zaterdag 31-07-2021.

Voor wie

Het kamp wordt georganiseerd vanuit de Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee en is voor kinderen van 5 t/m 13 jaar (t/m groep 8 van de basisschool). Iedereen mag mee met het spetterende zomerkamp: kinderen van de kerk, kinderen van een andere kerk, maar ook vrienden en vriendinnen, broers en zussen en kinderen uit de buurt. Gezien het feit dat het kamp in 2020 niet door is gegaan, mogen de kinderen die toen voor het laatst mee zouden gaan nu alsnog mee.

Waar gaan we naar toe

Dit jaar gaan we naar groepsaccommodatie ‘t Campvelt in de plaats Doornspijk. Deze accommodatie ligt midden in het bos en dichtbij een zandvlakte. Er zijn slaapzalen, een algemene verblijfsruimte, keuken, en natuurlijk veel ruimte om buiten te spelen.

Wat gaan we doen

Bosspellen, avonturen, een spannende dropping, sporten, speurtochten, uitleven op de christelijke-themadag, barbecueën, zingen, disco en lekker gek doen op de bonte avond! Op kamp leren de kinderen nóg iets belangrijks. Jullie leren bijvoorbeeld samenwerken, samen te spelen en natuurlijk corveewerk te doen. Er wordt aan de jongere kinderen gedacht maar natuurlijk ook aan de oudere kinderen. Natuurlijk kun je nog veel meer verrassingen van de knotsgekke groep kampleiding verwachten! Dit alles maakt het zomerkamp altijd tot een onvergetelijke week!

Corona

Zoals alles er nu uitziet gaat ons mooie kamp gewoon door in 2021. Tijdens het kamp zullen wij ons houden aan de dan geldende regels omtrent Corona. Wanneer het kamp onverhoopt toch niet doorgaat (vanwege Corona) dan ontvangt u uw volledige inschrijfbedrag retour.

Kosten en inschrijven

Het kamp kost € 175,- per kind. Dat is inclusief: 7 overnachtingen, vervoer per touringcar, verzekering, goedgevulde koelkast, lekkere versnaperingen en foto’s. Er zijn geen bijkomende kosten. Het inschrijfgeld hebben we helaas moeten verhogen. De komt omdat (onder andere) de prijs van de accommodatie is toegenomen. Ook zien wij dat andere accomodaties eenzelfde prijsverhoging langzaam doorvoeren. Ons kamp staat bekend om de kwaliteit van de accommodatie en een groot aantal begeleiders op een groep van maximaal 55 kinderen. De accommodatie heeft meerdere kampgebouwen met een eigen terrein midden in een schitterend privé-bos, privé-speelgelegenheden en gescheiden ruime slaapvertrekken met eigen sainitair. Hier kunnen kinderen genieten van een heerlijk kamp! 

U kunt per kind dat meegaat een formulier invullen. Wilt u meerdere kinderen inschrijven? Dan graag per kind het formulier apart invullen. Na het inschrijven ontvangt u een bevestiging van de kampcommissie. Graag inschrijven voor maandag 17-07-2021. VOL = VOL 

Wilt u het inschrijfgeld binnen 6 weken na inschrijving overmaken, onder vermelding van de naam of namen van uw kind(eren). De inschrijving is pas definitief na betaling. Het bankrekeningnummer is: IBAN NL50 INGB 0004 0748 66 t.n.v. Jeugdberaad Gereformeerde Kerk

 

 

 

Kampcommissie en contact

De organisatie van het zomerkamp is in handen van de kampcommissie. De kampcommissie bestaat uit: Jos van der Meij (inschrijvingen en financiën), Marjolein Kuijt en Caroline Zuijderduijn (spelorganisatie en hoofdleiding). Het e-mailadres is: kamp@vredeskerkkatwijk.nl. Bekijk ook de Facebookpagina Zomerkamp Vredeskerk.

Verzekeringen

Er is een secundaire groepsreisverzekering afgesloten bij Allianz voor alle personen die meegaan met het zomerkamp. Hieronder vallen: SOS-kosten, ongevallen, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Bagage en bijzondere sporten zijn niet meeverzekerd. U kunt de voorwaarden bekijken bij ‘downloads’. Wij raden u aan een eigen reisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering te verzorgen voor de deelnemer.

Video en foto’s

Alle deelnemers ontvangen rond maart 2022 de kampvideo en de kampfoto’s. Dat gebeurt tegelijkertijd met de kampreünie.

Downloads

Sponsoring

Wij zoeken sponsoren die financieel kunnen bijdragen aan het realiseren van het zomerkamp. In totaal hebben wij nog ongeveer €800,00 nodig om alle kosten te kunnen dekken. Wilt u bijdragen? Neem dan contact op met de kampcommissie! Uw bijdrage is fiscaal aftrekbaar (ANBI-nummer: 824104389).

Onze sponsors

Van Duijn Holding BV - Heemskerk Fresh - Rijnsburg - Auto & Truck Service Katwijk BV - C. Parlevliet Beheer BV - Albert Heijn Zeilmakerstraat Katwijk - Uw Echte Warme Bakker C. Guyt - Katwijk - P. van der Niet - De Katwijkse Wasserij - Uitgeverij Verhagen - Diaconie - Flexible Human Services  -  Goldfinger Office & Accountmanagement  -  www.ouwehand.com  - Gemeenteleden en vrienden

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer