Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Jeugd

Zomerkamp Katwijk 2018 - Campvelt in Doornspijk

We gaan op kamp van zaterdag 21-07-2018 t/m 28-07-2018. Het kamp wordt georganiseerd vanuit de Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee. Het kamp is voor kinderen van 5 t/m 13 jaar (t/m groep 8). Iedereen mag mee op het spetterende zomerkamp: kinderen van de kerk, maar ook vrienden en vriendinnen, broers en zussen en kinderen uit de buurt.

Wanneer

We gaan op kamp van zaterdag 21-07-2018 t/m 28-07-2018. Het kamp wordt georganiseerd vanuit de Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee.

Voor wie

Het kamp is voor kinderen van 5 t/m 13 jaar (t/m groep 8). Iedereen mag mee op het spetterende zomerkamp: kinderen van de kerk, maar ook vrienden en vriendinnen, broers en zussen en kinderen uit de buurt.

Waar gaan we naar toe

Dit jaar gaan we naar groepsaccommodatie Campvelt in de plaats Doornspijk. Deze accommodatie ligt midden in het bos en dichtbij een zandvlakte. Er zijn slaapzalen, een algemene verblijfsruimte, keuken, en natuurlijk veel ruimte om buiten te spelen.

Wat gaan we doen

Veel (bos)spellen, bosavonturen, sporten, speurtochten, uitleven op de themadag, barbecueën, zingen, disco en lekker gek doen op de Bonte Avond! Op kamp leren de kinderen ook nóg iets belangrijks. Jullie leren bijvoorbeeld ook samenwerken, samen te spelen, corveewerkjes samen te doen enz. Er wordt aan de jongere kinderen gedacht maar natuurlijk ook aan de oudere kinderen. Natuurlijk kun je nog veel meer verrassingen van de knotsgekke groep leiding verwachten! Dit alles maakt het zomerkamp altijd tot een onvergetelijke week!

Kosten en inschrijven

Het kamp kost € 150,- per kind (alles inclusief). Graag het bedrag voor 1-7-2018 overmaken, onder vermelding van de naam of namen van uw kind(eren). Het bankrekeningnummer is: IBAN NL50 INGB 0004 0748 66 t.n.v. Jeugdberaad Gereformeerde Kerk. Als kinderen onverwacht niet mee kunnen, dan kunnen wij niet het geld retourneren. Voor vragen en meer informatie kunt u altijd contact op nemen met de hoofdleiding. Na het inschrijven ontvangt u een bevestiging van de kampleiding.

 

 

U kunt per kind dat meegaat een formulier invullen. Wilt u meerdere kinderen inschrijven? Dan graag per kind het formulier apart invullen.

Bekijk nu onze­­ Facebookpagina Zomerkamp Katwijk

Meer informatie

Voor meer informatie, mail naar kampvredeskerk@gmail.com. Of bel de hoofdkampleiding: Marjolein Kuijt-0618135389 of Caroline Zuijderduijn-0613753337.

- Download inschrijfformulier (alleen als u niet online wilt inschrijven)

Download flyer 

- Download Kampboekje

 

Sponsoring

Wij zoeken sponsoren die financieel kunnen bijdragen aan het realiseren van het zomerkamp. In totaal hebben wij ongeveer €2500,00 nodig om de kosten te kunnen dekken! Wilt u bijdragen? U kunt kiezen uit verschillende sponsorpakketten. U kunt zelf kiezen waar u voor wilt bijdragen. Uw bijdrage is financieel aftrekbaar (ANBI-nummer: 824104389). Interesse in sponsoring? Download hier de sponsorbrief.

Onze sponsors

Onze sponsoren hartelijk dank! 

Rabobank Leiden-Katwijk - First Man - Katwijk 2nd Chapter BV - Katwijk- Van Duijn Holding BV - Heemskerk Fresh - Rijnsburg -  Auto & Truck Service Katwijk BV - C. Parlevliet Beheer BV - Albert Heijn Zeilmakerstraat Katwijk - Uw Echte Warme Bakker C. Guyt - Katwijk  Kuyt AGF - Valkenburg

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer