Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Zalencentrum

Aquamarijn of Grote zaal (zaal 3)

Zaal Aquamarijn is een stijlvolle ruimte die gescheiden of aaneengesloten met de kerkzaal kan worden gebruikt. Juist deze combinatiemogelijkheid maakt deze ruimte multifunctioneel.

De ruime zaal ligt centraal in het kerkelijk centrum, dicht bij de ingang en direct naast de hal op de begane grond. Zaal Aquamarijn beschikt over een keuken en uitgiftebuffet. Daarom wordt deze ruimte vaak voor lunches en diners gebruikt. Wij verzorgen een keurige inrichting en aankleding, volledig afgestemd op uw wensen.

Combinatie met catering?
Wilt u gebruik maken van onze cateringservice? Wij bieden diverse mogelijkheden! Van een koud buffet tot een uitgebreide rijsttafel. Zelfs een keuzemenu is mogelijk. Neem dus gerust contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Aanvraag zaalverhuur

Wilt u gebruik maken van onze zaalverhuur? Bel voor het maken van een afspraak of kom gewoon even langs. We staan u graag te woord. Ook als u bepaalde wensen heeft met betrekking tot de indeling van de zaal, dan kunt u dit bespreken. In overleg kunnen we bij het klaarmaken van de zaal bijvoorbeeld ook hulp bieden en zo veel voor u betekenen. U kunt uw wensen aangeven via het formulier 'aanvraag zaalhuur en faciliteiten', download de pdf hier.

Uw gastheer:
Arie van Duijn, koster Vredeskerk.
Telefoon 071-4013815, mobiel 06-29232906.

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer