Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

De gemeente

Communicatie in beeld en geluid

Communicatie in beeld en geluid

KerkContact

KerkContact wordt tweewekelijks digitaal bezorgd bij leden van de Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee. Voor hen die kunnen niet beschikken over internet / email wordt op aanvraag de geprinte versie bezorgd op het huisadres.

De kopij ten behoeve van de op vrijdag verschijnende digitale editie van KerkContact dient uiterlijk maandag 18.00 uur ingeleverd te zijn bij Margriet Muilwijk via e-mail: redactie@vredeskerkkatwijk.nl.

Kerkradio en kerkomroep

In onze kerk is kerkradio aanwezig. Deze werkt via een speciale ontvanger die wordt aangesloten op de aansluiting van de kabel-tv/radio in uw woning. U komt in aanmerking voor kerkradio als u niet in staat bent om naar het kerkgebouw te gaan. Als deze ontvanger geplaatst wordt, wordt u gevraagd een gebruikersverklaring te ondertekenen en wordt een borg van € 100,00 gevraagd. Voor aansluiting op kerkradio is een bedraad internaansluiting vereist.

Voor aanmelding kunt u contact opnemen met de koster, de heer Arjan Ouwehand. Telefoon (071)4013815 - mobiel 06-29597486.

Beelduitzending kerkdiensten vanuit de Vredeskerk

Een andere mogelijkheid om de kerkdiensten te volgen is gebruik te maken van een computer of lap-top. Via de site www.kerkomroep.nl zijn de diensten ook (!) in het buitenland te volgen. Kijk voor meer informatie eens op: www.kerkomroep.nl. Hierop zijn de diverse kerken te zien en te beluisteren, dus ook onze kerk.

Maar naast kerkomroep.nl worden de kerkdiensten inmiddels ook gestreamd naar YouTube en Facebook

Uitzending RTV Katwijk

Eens per 2 à 3 weken vindt een uitzending plaats vanuit de Vredeskerk. Dit kan zowel een morgendienst als een avonddienst zijn. De uitzendingen worden rechtstreeks uitgezonden om 10.00 uur of 18.30 uur. De morgendienst kan worden opgenomen en dezelfde dag uitgezonden worden om 11.30 uur. Deze diensten zijn te beluisteren op de FM-band van de radio op 88.1 (via de kabel) en op 106.8 (via de ether). Ook zijn deze diensten te beluisteren via het geluidskanaal van de TV, kanaal 45.

Informatie over de diensten van onze kerk is te vinden op teletekst pagina 809.

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer