Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Jeugd

Jeugddienst Commissie

Wij zijn een enthousiaste groep jongeren, die vier keer per jaar een jeugddienst en eens per jaar de kerstnachtdienst organiseren in de Vredeskerk. Nu vragen jullie je vast af wat er eigenlijk anders is aan een jeugddienst dan aan de reguliere dienst op zondagmorgen?

Om te beginnen is de ‘rode draad’ binnen beide diensten natuurlijk precies hetzelfde: het geloof staat centraal. Tijdens een jeugddienst gaat het er alleen net even anders aan toe dan je misschien gewend bent. In deze diensten voor en door jongeren (maar natuurlijk is iedereen welkom!) worden scherpe en actuele thema’s besproken door duidelijke en inspirerende voorgangers van binnen en buiten de gemeente. Ook is er tijdens elke dienst een leuke band om ons muzikaal te begeleiden.

Zo proberen we diensten te organiseren waarin jij je thuis voelt en waarin je God beter leert kennen. Houd de social media van de kerk in de gaten, want daar kondigen we onze aanstaande diensten aan.

Trouwens, lijkt het jou leuk om af en toe met ons mee te denken, heb je een goed idee voor een thema of zou je graag een keer een bepaald lied zingen in de dienst? Dan kan je ons dit altijd laten weten. Je bent van harte welkom en we horen graag jouw ideeën!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze jeugddiensten? Twijfel niet en kom gewoon een keertje langs! Heb je vragen of wil je ons team komen versterken? Stuur dan een mailtje naar: jeugddienst@vredeskerkkatwijk.nl .

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer