Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Actueel

03 maart

Diaconale gezinsvakantieweken i.s.m. RCN Vakantieparken

Al verschillende jaren biedt Het vakantiebureau (bekend van de diaconale senioren-/zorgvakanties) en RCN Vakantieparken gratis vakanties aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. Eén van die initiatieven is de gezinsvakantieweken waar weer deelnemers voor gezocht worden’.

Lees verder
02 maart

Overdenking KerkContact nr. 5 - Vertrouwen (zij die geloven, haasten niet)

“Al is het einde ook verborgen - voor 't oog, dat door geen nevels ziet, - God zal voor onze toekomst zorgen: - zij, die geloven, haasten niet.” Uit Joh. de Heer. 342. Nu komt het hele lied in de uitgave van na 1991 niet meer voor, toch is dat laatste zinnetje nog immer een gevleugelde uitdrukking.

Lees verder
02 maart

Laatste nieuws over LA TULIPE – MIKONDO.

De lessen in de cursus 2019-2020 zijn sinds half maart 2020 door de Corona-pandemie stil komen te liggen. De Congolese overheid bepaalt voor wie, wanneer en hoe die zou worden hervat. Dat werd uiteindelijk voor de hele school pas in oktober 2020 en dat kwam aarzelend op gang.

Lees verder
02 maart

Een open deur!

De deur van het Kerkelijk Bureau staat op donderdagmiddag voor je open van 16.00 uur tot 17.45 uur.

Lees verder
20 februari
Stand van zaken Actie Kerkbalans 2021
16 februari
40-dagenvlog
14 februari
Volg de veertigdagentijdkalender online
12 februari
Nieuwsbrief nr. 25
16 februari
Overdenking KerkContact nr. 4 - Maar wanneer dan?
12 februari
40-dagentijd 2021
03 februari
Veertigdagentijd: 'zeven keer barmhartigheid'
03 februari
Overdenking KerkContact nr. 3

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik ben je God. Ik zal je sterken, ik zal je helpen, je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand. Jesaja 41: 10 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer