Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

03 september

Nationale Orgeldag in de Vredeskerk, zaterdag 14 september

U wordt van harte uitgenodigd uw belangstelling te tonen voor één van de onderdelen vanaf 13.00 uur in onze Vredeskerk. Een aantal organisten heeft zich ingespannen een mooi programma voor te bereiden. In overleg met de Monumentencommissie van de Gemeente Katwijk wordt jaarlijks een programma samengesteld. Het monumentale Bätzorgel uit 1765 staat als vanouds centraal. Bovendien is ons kerkgebouw te bezichtigen als gemeentelijk monument. De beheerder, de heer A. van Duijn, zorgt voor de inwendige mens.

Lees verder
03 september

Startzondag 2019 - thema: een goed verhaal.

Op 15 september wordt de jaarlijkse startzondag wederom gehouden. Zoals de meesten zullen weten, is deze dag de start van een nieuw seizoen met kerkelijke activiteiten. Het thema voor het nieuwe seizoen is: Een goed verhaal. Ook voor dit jaar heeft de Commissie Startzondag getracht een divers, leuk, leerzaam en actief programma op te zetten, met workshops en activiteiten, voor zowel jong als oud.

Lees verder
11 september

Clubwerk 4 t/m 12 jaar

Zaterdag 14 september is het weer zover; de start van een nieuw clubseizoen! Een seizoen boordevol mooie verhalen en natuurlijk weer leuke activiteiten gekoppeld aan een Bijbels thema. De club is iedere tweede zaterdag van de maand en is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De bijdrage is 1 euro per keer. De club begint om 14:00 en duurt tot 15:30 uur.

Lees verder
03 september

Gespreksgroep 16+

Ook dit jaar willen wij weer het gesprek met jou aangaan. Je bent 16 of ouder en misschien net gestart met een nieuwe studie, je hebt daarnaast nog een baantje om wat te verdienen en met je sport en sociale leven zitten je dagen overvol. Helaas geen tijd voor de kerk.

Lees verder
30 augustus
Roept uit aan alle stranden - Zingend Geloven 22 september
03 september
Belijdeniscatechese
11 september
Israëlzondag
03 september
Mannenweekend 11 tot 13 oktober
03 september
Telefoonnummer Kerktaxi Vredeskerk: 0622097281.
03 september
Zondag 8 september Ziekenzondag
03 september
Uitbreiding website Vredeskerk
03 september
Postzegels, ansicht- en geboortekaarten, mobieltjes

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is gesloten op vrijdagmorgen 20 en 27 september.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

Jezus zag Nathanaël aankomen en zei: 'Dat is nu een echte Israëliet, een mens zonder bedrog.' "Waar kent u mij van?" vroeg Nathanaël. Jezus antwoordde: 'Ik had je al gezien voordat Filippus je riep, toen je onder de vijgenboom zat.' "Rabbi, u bent de zoon van God, u bent de koning van Israël", zei Nathanaël. Johannes 1: 47-49 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer