Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Actueel

19 november

Heilig Avondmaal - thuisviering

Zondag 29 november zal het Heilig Avondmaal worden gevierd. Helaas weer met een beperkte groep van 30 aanwezige leden. Wat was het weer fijn om laatst deze viering groots te mogen houden. Om u niet weer voor een langere periode het Heilig Avondmaal te onthouden, heeft de Kerkenraad gedacht de mogelijkheid tot thuisvieren mogelijk te maken.

Lees verder
19 november

De kans van je leven!!

Ben jij 17 jaar of ouder? Dan daag ik jou uit !! Doe in 2021 nou eens iets heel anders ! (Uiteraard alleen als “corona’ het toelaat!). Als je een beetje sportief bent, en doorzettingsvermogen hebt, is dit je kans kennis te maken met een bijzonder land. We gaan kansarme kinderen (van 7 tot 15 jaar) een heerlijke vakantie geven! De kans om dat samen met Oekraïense leeftijdgenoten te doen. En…… zo kun je ook met je daden je geloof uitdragen, samen met jongeren en wat ouderen van verschillende kerkelijke achtergronden.

Lees verder
31 oktober

Project Kerstengel

In de maand december hopen we in onze gemeente te starten met het project kerst-engel. Hierbij hebben we uw hulp nodig als vrijwilliger. Gemeenteleden brengen in de vier weken van Advent als kerstengel een kleine attentie of kaart bij iemand die om wat voor reden dan ook extra aandacht nodig heeft. Dit gebeurt anoniem.

Lees verder
03 november

Muzikale begeleiding bij de erediensten

Enige tijd geleden zijn er ideeën ontstaan binnen de gemeente om meer diversiteit in de muzikale begeleiding bij de erediensten aan te brengen. Verschillende muzikanten en zangers zijn enthousiast geworden om de diensten te begeleiden. De laatste maanden wordt daar meer gebruik van gemaakt.

Lees verder
05 november
Zomerkamp Katwijk 2021 - 't Campveld in Doornspijk
03 november
Livestream Gezamenlijk gebed Christenen Katwijk aan Zee
06 oktober
Woord van bemoediging
31 oktober
Nieuwsbrief 20
06 oktober
Schoenendoosactie gaat weer van start!
18 oktober
Aankondiging jeugddienst 1 november 2020
21 oktober
Topopbrengst voor fietssponsortocht
17 oktober
Nieuwsbrief nr. 19

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik ben je God. Ik zal je sterken, ik zal je helpen, je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand. Jesaja 41: 10 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer