Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

20 maart

Beroep ds. J.G. (Jaap) van der Windt

Zondag 17 maart kon de kerkenraad de vreugdevolle afkondiging doen dat ds. Van der Windt uit Bolsward het op hem uitgebrachte beroep heeft aangenomen.

Lees verder
20 maart

Doelgroepenpastoraat ‘Plussers’

Het Doelgroepen pastoraat ‘Plussers’ richt zich in het bijzonder op de groep van 55-75 jarigen in onze gemeente. Het aan deze doelgroep gekoppelde pastorale team richt zich voorlopig op: - Traditionele huisbezoeken bij degenen die bij het team hebben aangegeven hier prijs op te stellen. - Groot huisbezoeken, in het bijzonder voor degenen die geen deel uitmaken van een groeigroep, maar wel graag jaarlijks, in kleine kring, in een informele omgeving zich met anderen over een onderwerp willen buigen. - Op zich zelf staande activiteiten.

Lees verder
20 maart

Laatste nieuws van La Tulipe (Mikondo)

De roerige periode voor en na de presidentsverkiezingen heeft een enorme impact gehad op het leven van alledag, thuis en op school. Zozeer, dat de ouders hun kinderen thuis hielden uit school, omdat overal gevaar dreigde.

Lees verder
03 februari

Benefietconcert voor de Stichting Als Kanker Je Raakt.

Medewerking wordt verleend door het koor Mare Canto, Romans Twelve, Dvoted en Muzikanten Door Vriendschap Sterk Kaarten zijn online verkrijgbaar en binnenkort bij Het Baken - Katwijk Vrijdag 5 april Vredeskerk Katwijk Kom jij ook?

Lees verder
18 maart
Vooraankondiging Gospelavond
24 februari
Mannen weekenden 2019
09 maart
Veertigdagentijd en Pasen met de Kindernevendienst.
28 januari
Inschrijvingen Zomerkamp 2019 geopend!
09 maart
Bingo met loterij - vrijdag 29 maart
25 januari
Bericht van Wim de Boer over de Passionweek Leiden
22 januari
Happietaria Leiden komt eraan!
12 januari
Reactie op de Nashville-verklaring

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

Er waren op dat moment ook enkele mensen die hem vertelden over de Galileeërs van wie Pilatus het bloed vermengd had met hun offers. Hij zei tegen hen: 'Denken jullie dat die Galileeërs grotere zondaars waren dan alle andere Galileeërs, omdat ze dat ondergaan hebben? Zeker niet, zeg ik jullie, maar als jullie niet tot inkeer komen, zul je allemaal op dezelfde manier omkomen. Lucas 13: 1-3 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer