Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

12 november

We hebben een plan gemaakt om de Jeugdruimte Rock Steady proef te maken.

Samen met de tieners van Rock Steady hebben we een plan gemaakt om de Jeugdruimte Rock Steady proef te maken. Een aantal zaken doen we met elkaar, zoals de muren versieren, de verlichting aanpassen en meer toegankelijkheid tot multimedia. Hiervoor is er een beperkt budget beschikbaar, maar onze wensen zijn meer waard dan waarvoor dat het budget toereikend is.

Lees verder
12 november

Katwijk zingt voor Overduin!

Een uniek korenconcert op vrijdag 15 november voor een uniek project. De Oude Kerk aan de Boulevard van Katwijk opent haar deuren voor een benefiet korenconcert dat speciaal georganiseerd wordt voor de nieuwe kapel van Topaz Overduin.

Lees verder
29 oktober

PCBO Katwijk ontmoet Schuldhulpmaatje en Grip op de knip

De komende contactbijeenkomst van de afdeling Katwijk van de PCOB staat in het teken van de hulpverlening aan mensen die financiële problemen hebben en niet weten hoe zij die moeten oplossen.

Lees verder
09 november

Geloofsopvoeding voor ouders van tieners

Op dinsdagavond 19 november willen we met elkaar nadenken over de geloofsopvoeding van onze tieners. De avond is voor de ouders van tieners en aankomende tieners. Het thema luidt: Met Falen en Opstaan.

Lees verder
12 november
HB Bijbelstudiereis. Meet en Greet.
05 november
6de editie van de speelgoedbeurs wederom een succes!
01 november
André van Vliet en Margreet van Maanen in Vredeskerk
29 oktober
Christelijk Gemengd Koor “IMMANUEL” voert Oratorium “DE SCHEPPING” uit
29 oktober
Gedicht Syrië
15 oktober
Actie schoenendoos gaat weer van start!
15 oktober
Huwelijkskring
15 oktober
Vrouwenweekend - vooraankondiging

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

Hij begon hun te leren dat de Mensenzoon veel zou moeten lijden en door de oudsten van het volk, de hogepriesters en de schriftgeleerden verworpen zou worden, en dat hij gedood zou worden, maar drie dagen later zou opstaan. Marcus 8: 31 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer