Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

14 mei

Ouderen zangmiddag 25 mei 2018 in de Nieuwe kerk met het Christelijk Gemengd Koor Immanuël

Evenals voorgaande jaren hoopt het Christelijk Gemengd Koor Immanuël uit Katwijk weer een zangmiddag voor de ouderen te organiseren in de Nieuwe Kerk te Katwijk. Deze zangmiddag wordt voor de vijfde keer georganiseerd. Voorgaande jaren werd deze middag als heel fijn ervaren door de ouderen maar ook door de koorleden.

Lees verder
15 mei

Vrolijke dans en zang van Watoto kinderkoor in de Vredeskerk.

Signs & Wonders

Lees verder
15 mei

Zomeravondzang 2018 in de Oude Kerk - programma

In de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk is er van 23 mei tot 5 september wekelijks op de woensdagavond zomeravondzang. Aanvang 20 uur ( vanaf 19.50 uur voorzang). De toegang is gratis, wel wordt er bij de uitgang een collecte gehouden voor de onkosten van de zangavonden en voor het evangelisatiewerk op de campings in Katwijk.

Lees verder
01 mei

Mazzeltov-concert op 8 mei in Katwijk.

Dit jaar bestaat Israël 70 jaar! Een heel bijzonder jaar. Uit de puinhopen van WO II stond het volk weer op. Meerdere oorlogen heeft het volk Israël door een wonder overleefd. Om dat te vieren organiseert Christenen voor Israël op dinsdag 8 mei een groot felicitatieconcert in de Nieuwe Kerk in Katwijk aan Zee.

Lees verder
18 april
Orgeltocht langs orgels in Rijswijk, Leidschendam en Wassenaar
17 april
‘’Katwijkse Mannenzang''
31 maart
Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?
18 april
Thema-avond 'Loslaten'.
05 maart
World Servants Rijnsburg - project Myanmar
13 maart
Livestream Israëlcursus 17 maart - Christenen voor Israël
05 maart
Met PCOB-afdeling Katwijk op weg naar Pasen
27 februari
Livestream Israëlcursus 7 maart - Christenen voor Israël

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is gesloten op vrijdag 25 mei en op 1 en 8 juni.

Jaarthema: Open Huis

Bij gastvrijheid denken we misschien eerst aan restaurants, hotels en musea. Er zijn hele cursussen waarin receptionisten en obers worden getraind om gasten zo goed mogelijk te ontvangen. Er wordt nagedacht over hoe mensen aangesproken worden en hoe het restaurant zo mooi mogelijk ingericht kan worden. Ook wij schreven in ons beleidsplan dat wij een gemeente willen zijn die weldadig en gastvrij is. Een kerk die open staat voor anderen, die uitnodigt. Een gemeenschap van mensen die Jezus volgen en waarvan anderen zeggen: “Daar willen wij bij horen”.

Lees meer

Op de laatste dag, het hoogtepunt van het feest, stond Jezus in de tempel en hij riep: 'Laat wie dorst heeft bij mij komen en drinken! "Rivieren van stromend water zullen stromen uit het hart van wie in mij gelooft," zo zegt de Schrift.' Hiermee doelde hij op de Geest die zij die in hem geloofden zouden ontvangen; de Geest was er namelijk nog niet, want Jezus was nog niet tot Gods majesteit verheven. Johannes 7: 37-39 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2018 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV