Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

20 maart

Laatste nieuws van La Tulipe (Mikondo)

De roerige periode voor en na de presidentsverkiezingen heeft een enorme impact gehad op het leven van alledag, thuis en op school. Zozeer, dat de ouders hun kinderen thuis hielden uit school, omdat overal gevaar dreigde.

Lees verder
22 januari

Happietaria Leiden komt eraan!

Op 4 februari 2019 zal Happietaria Leiden weer opengaan. Happietaria is een pop-up restaurant dat opgezet en gerund wordt door studenten vanuit de vier christelijke studentenverenigingen van Leiden (NSL, Panoplia, Ichtus, Gomarus). De volledige opbrengst gaat dit jaar naar een project van de hulporganisatie Tear in Zuidoost-Azië.

Lees verder
07 december

Nieuwjaarsnacht in De Schuit

Nieuwjaarnacht in De Schuit voor 18+. Tickets te bestellen tot 23 december a.s. !

Lees verder
07 december

Protestantse Lezing 2018

Op 31 oktober 2018 - Hervormingsdag - hield Ben Tiggelaar de Protestantse Lezing 2018 in Corpus Experience. Ben Tiggelaar is bestsellerauteur, internationaal spreker, gedragswetenschapper én protestant.

Lees verder
27 november
‘Feestdagen en verslaving’
27 november
Philadelphia Kerstviering
13 november
ZOA-kruidnoten
19 oktober
Nationale Bijbelzondag 28 oktober 2018 - Thema: Met andere ogen.
02 oktober
# Ze Zijn Al Thuis
19 oktober
400 jaar Dordtse Synode: het beste overkómt ons
27 oktober
Middagconcert Halleluja
19 oktober
De Brug Katwijk ggz-instelling voor verslavingszorg.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

Er waren op dat moment ook enkele mensen die hem vertelden over de Galileeërs van wie Pilatus het bloed vermengd had met hun offers. Hij zei tegen hen: 'Denken jullie dat die Galileeërs grotere zondaars waren dan alle andere Galileeërs, omdat ze dat ondergaan hebben? Zeker niet, zeg ik jullie, maar als jullie niet tot inkeer komen, zul je allemaal op dezelfde manier omkomen. Lucas 13: 1-3 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer