Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

01 september

Protestantse Lezing 2018

Op 31 oktober 2018 houdt Ben Tiggelaar de Protestantse Lezing 2018 in Corpus Experience. Ben Tiggelaar is bestsellerauteur, internationaal spreker, gedragswetenschapper én protestant.

Lees verder
19 juni

70 jaar Wereldraad van Kerken

Op donderdag 23 augustus 2018 is het 70 jaar geleden dat de Wereldraad van Kerken werd opgericht in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Met de Wereldraad van Kerken ontstond in 1948 een uniek platform voor wereldwijde samenwerking tussen kerken. Als toonaangevende oecumenische organisatie heeft zij vanaf haar oprichting niet alleen bijgedragen aan samenwerking tussen kerken, maar ook aan vrede en recht.

Lees verder
21 augustus

Christelijke Stichting HOE Katwijk - Start seizoen 2018 – 2019.

Op zaterdag 1 september 2018 gaat HOE Katwijk weer starten met de inzameling van goederen. We doen dit op het vertrouwde adres J. van der Vegtstraat 2 te Katwijk, in de voormalige smederij van Gerrit Haasnoot.

Lees verder
21 augustus

Grensverleggende ervaringen bij IWAK

Als IWAK (interkerkelijke werkgroep asielzoekers Katwijk) organiseren we clubs en activiteiten voor kinderen, tieners, jongeren, mannen en vrouwen die op het asielzoekerscentrum in Katwijk wonen. In september hopen we weer met veel leuke activiteiten te starten! Is het iets voor u of jou om met ons mee te doen?

Lees verder
07 augustus
Gebed bij droogte – gebed om zegen
23 juli
Dubbelconcert met twee pianisten aan het orgel
10 juli
TVG cursus Den Haag e.o. - theologische vorming voor geïnteresseerden
21 juni
Chauffeurs gezocht voor het kamp 2018
21 juni
Vluchtelingengebedsdag zondag 24 juni 2018
21 juni
Orgelconcert Martin Mans in Katwijk
15 juni
Vakantiebijbelgids 2018
15 juni
Inloophuis De Brug op zaterdag tijdelijk gesloten

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 1 september weer open op dinsdag tussen 9.00 en 11.00 uur en tussen 19.00 en 20.00 uur en op vrijdagmorgen van 10.00 - 11.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

Het belangrijkste dat ik u heb doorgegeven, heb ik op mijn beurt ook weer ontvangen: dat Christus voor onze zonden is gestorven, zoals in de Schriften staat, dat hij is begraven en op de derde dag is opgewekt, zoals in de Schriften staat, en dat hij is verschenen aan Kefas en vervolgens aan de twaalf leerlingen. Daarna is hij verschenen aan meer dan vijfhonderd broeders en zusters tegelijk, van wie er enkelen gestorven zijn, maar de meesten nu nog in leven. 1 Korinthiërs 15: 3 - 6 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2018 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer