Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Actueel

18 januari

Week van Gebed: bid mee met christenen uit de hele wereld.

In de Week van Gebed (16-23 januari) bidden christenen wereldwijd voor eenheid en verbinding. De Protestantse Kerk in Nederland publiceert in deze week dagelijks een nieuw gebed, geschreven door voorgangers en predikanten uit verschillende landen en werelddelen. Bid je mee?

Lees verder
29 maart

Vrijwilliger of Maatje in het Heerenhuys.

Zo mooi; al die initiatieven om Oekraïense vluchtelingen te helpen. Klein en groot. Het maakt echt een verschil. Super bedankt! Ga vooral zo door en zet de volgende stap als vrijwilliger in het Heerenhuys of als Maatje. Want iedereen doet ertoe!

Lees verder
06 januari

Vacature meidenclub AZC Katwijk

Eén keer in de maand komen meiden van 10 t/m 14 jaar uit het AZC in Katwijk bij elkaar voor meidenclub. De avond bestaat uit een bijbelprogramma, een creatieve of sportieve activiteit. Deze meidenclub is op zoek naar nieuwe leiding.

Lees verder
23 maart

Studieochtend 21 april met ds. Oscar Lohuis in Katwijk

Op donderdag 21 april 2022 is er in Katwijk een studieochtend met spreker ds. Oscar Lohuis. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Waarom is Israël belangrijk? De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in de Vredeskerk, Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk. Aanvang om 10:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Lees verder
19 april
Studieavond met David Nekrutman in Katwijk over ‘De belofte van de Messiaanse Sabbat (Jesaja 66:23)’
17 februari
Stichting Jeugd en Samenleving (JES)
30 november
Scriba René de Reuver: “Deze tijd vraagt om heilzaam samenleven”.
16 november
Scriba en bisschop sturen open brief aan regering naar aanleiding van de klimaattop.
06 maart
Petrus in het land - Psalm 20a - God zij nabij
26 april
Orgeltocht Stichting Orgelpromotie Zuid-Holland West.
16 maart
Oproep Wereldraad van Kerken en de Nederlandse Raad van Kerken
14 december
Kerstactie AZC

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is geopend van dinsdag 09:00 tot 10:00 uur en van 19:00 tot 20:00 uur. Op vrijdagmorgen van 10:00 tot 11:00 uur. E-mail: kerkelijkbureau@vredeskerkkatwijk.nl . Het Kerkelijk Bureau is gesloten op Goede Vrijdag 15 april en op vrijdag 29 april.

Jaarthema: 'Van U is de toekomst' - voorwoord door Cor Parlevliet, preses Vredeskerk

‘Van U is de toekomst’, dat is het jaarthema 2021/2022. Vorig jaar schreef ik een stuk met als rode draad de moeilijke coronatijd waarin we toen leefden, maar, en dat moet ik bekennen, deed ik dat toen wel een beetje met het idee dat we een jaar verder toch wel grotendeels van dit probleem verlost zouden zijn. Niets blijkt minder waar. De coronacrisis is een heftige crisis die, naar het zich laat aanzien, niet makkelijk te verslaan is. Het zet ons toch weer aan het denken en doet ons realiseren hoe nietig we zijn.

Lees meer

En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voleinding van deze wereld. Matteüs 28, 20b Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2022 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer