Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Actueel

19 november

De kans van je leven!!

Ben jij 17 jaar of ouder? Dan daag ik jou uit !! Doe in 2021 nou eens iets heel anders ! (Uiteraard alleen als “corona’ het toelaat!). Als je een beetje sportief bent, en doorzettingsvermogen hebt, is dit je kans kennis te maken met een bijzonder land. We gaan kansarme kinderen (van 7 tot 15 jaar) een heerlijke vakantie geven! De kans om dat samen met Oekraïense leeftijdgenoten te doen. En…… zo kun je ook met je daden je geloof uitdragen, samen met jongeren en wat ouderen van verschillende kerkelijke achtergronden.

Lees verder
06 oktober

Woord van bemoediging

De coronamaatregelen zijn deze week weer aangescherpt. Dat raakt de samenleving hard en het raakt ons ook als kerk. Het kerkelijk leven dat voorzichtig op gang kwam wordt nu opnieuw beperkt. Om moe en verdrietig van te worden, ook omdat een einde voorlopig nog niet in zicht is. Preses ds. Marco Batenburg heeft een bemoedigend woord voor alle gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland.

Lees verder
18 april

Geen werk meer! Geen inkomen en dan …. Geldzorgen!

Het zijn spannende tijden, we leven in een anderhalve meter wereld. Wanneer en hoe dit afloopt weten we nog niet. Misschien ben je je baan en je inkomen wel kwijtgeraakt. En als je dan geen buffer hebt, stapelen de geldzorgen zich op.

Lees verder
31 maart

Welzijnskwartier Boodschappenservice en telefoonservice

Vanwege het Coronavirus wordt iedereen geadviseerd om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Zeker mensen en gezinnen die ziekteverschijnselen hebben en/of kwetsbaar zijn. Maar hoe halen die mensen dan noodzakelijke boodschappen in huis?

Lees verder
26 mei
Nieuwe privacywetgeving van kracht

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik ben je God. Ik zal je sterken, ik zal je helpen, je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand. Jesaja 41: 10 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer