Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

12 november

Katwijk zingt voor Overduin!

Een uniek korenconcert op vrijdag 15 november voor een uniek project. De Oude Kerk aan de Boulevard van Katwijk opent haar deuren voor een benefiet korenconcert dat speciaal georganiseerd wordt voor de nieuwe kapel van Topaz Overduin.

Lees verder
29 oktober

PCBO Katwijk ontmoet Schuldhulpmaatje en Grip op de knip

De komende contactbijeenkomst van de afdeling Katwijk van de PCOB staat in het teken van de hulpverlening aan mensen die financiële problemen hebben en niet weten hoe zij die moeten oplossen.

Lees verder
29 oktober

Christelijk Gemengd Koor “IMMANUEL” voert Oratorium “DE SCHEPPING” uit

Christelijk Gemengd Koor “IMMANUEL” voert Oratorium “DE SCHEPPING” uit in de Oude Jeroenskerk te Noordwijk op DV zaterdag 9 november a.s.

Lees verder
16 oktober

Ds. Kant spreekt in ’t Anker voor wijk Sion: “De plaats van Israël in ons christelijk geloof”.

Op DV donderdag 14 november heeft de hervormde wijkgemeente Sion weer een wijkavond. Als spreker is uitgenodigd ds. C.G. Kant, tot vorig jaar als predikant verbonden aan de Vredeskerk, maar nu directeur van Christenen voor Israël Internationaal.

Lees verder
09 oktober
Zeezangdienst van Mannenzanggroep Sion.
11 september
Israëlzondag
06 augustus
Historisch overzicht deel 1 en deel 2
30 juli
Kamp Oekraïne 2019 vertrekt !!!
24 juli
Nieuwsbrief van de Stichting Oekroe
15 mei
Philadelphia gezinsdienst
20 mei
Christenen voor Israel - Livestream lezing ds. Henk Poot 23 mei
30 april
Voorjaars mannenzang Katwijk

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

Hij begon hun te leren dat de Mensenzoon veel zou moeten lijden en door de oudsten van het volk, de hogepriesters en de schriftgeleerden verworpen zou worden, en dat hij gedood zou worden, maar drie dagen later zou opstaan. Marcus 8: 31 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer