Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

13 november

ZOA-kruidnoten

Ze zijn er weer! Sinds 1996 loopt deze actie al en met succes! In dat eerste jaar verkochten we 80 zakjes in Katwijk. Met uitschieters naar ruim 4500 zakjes per jaar zijn er door de jaren heen heel wat zakjes kruidnoten leeggegeten in Katwijk. Vorig jaar zijn er 1884 zakjes verkocht. Landelijk waren er dat ruim 63.000.

Lees verder
07 november

Protestantse Lezing 2018

Op 31 oktober 2018 - Hervormingsdag - hield Ben Tiggelaar de Protestantse Lezing 2018 in Corpus Experience. Ben Tiggelaar is bestsellerauteur, internationaal spreker, gedragswetenschapper én protestant.

Lees verder
19 oktober

Nationale Bijbelzondag 28 oktober 2018 - Thema: Met andere ogen.

Op zondag 28 oktober is het Nationale Bijbelzondag. Tijdens de morgendienst staan we er als gemeente bij stil hoe bijzonder het is dat we de Bijbel hebben. Het doel dat het NBG nastreeft, is het vertalen en verspreiden van de Bijbel, mensen helpen de Bijbel te begrijpen en het belang van de Bijbel te laten ervaren.

Lees verder
02 oktober

# Ze Zijn Al Thuis

Met deze hashtag wordt momenteel actie gevoerd om de Tweede Kamer op te roepen snel een kinderpardon mogelijk te maken en wordt aan mensen in het land gevraagd de petitie #zezijnalthuis te ondersteunen. Want opnieuw dreigt er uitzetting voor gewortelde kinderen. Ditmaal dreigt Hayarpi met haar broertje Seyran en zusje Warduhi te worden uitgezet naar Armenië.

Lees verder
19 oktober
400 jaar Dordtse Synode: het beste overkómt ons
27 oktober
Middagconcert Halleluja
19 oktober
De Brug Katwijk ggz-instelling voor verslavingszorg.
19 oktober
Delegatie HOE-Katwijk weer in Roemenië
02 oktober
Tsunami op het Indonesische eiland Sulawesi
02 oktober
Adventskalender 2018: Hoop. Vraag de kalender nu gratis aan!
19 juni
70 jaar Wereldraad van Kerken
21 augustus
Christelijke Stichting HOE Katwijk - Start seizoen 2018 – 2019.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 1 september weer open op dinsdag tussen 9.00 en 11.00 uur en tussen 19.00 en 20.00 uur en op vrijdagmorgen van 10.00 - 11.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren. Filippenzen 4: 6-7 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2018 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer