Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Actueel

19 februari

Oecumenisch wereldnieuws - Platform Rome-Reformatie

Een aantal protestantse en katholieke theologen heeft tijdens de Gebedsweek voor de eenheid opnieuw het verlangen naar eenwording van de kerk uitgesproken. Zij hebben zich verenigd in het Platform Rome-Reformatie en pleiten hoopvol voor een hereniging van protestantse kerken en de Rooms-Katholieke Kerk, als gevolg van een gezamenlijke bekering naar Christus.

Lees verder
19 februari

HipHelpt Katwijk - NLdoet.nl

Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart gaat HipHelptKatwijk op zoek naar vrijwilligers die in hun directe omgeving een ochtend of middag mensen willen helpen die dat erg nodig hebben. Via NLdoet.nl kun je dit aangeven via NLD2024-131211. Of via hiphelpt.nl/Katwijk. Daar kun je ook gelijk aangeven welk soort klussen je voor een ander zou willen en kunnen doen. Hoe je iemand helpt, kun je zelf bepalen. En ook hoe vaak en wanneer.

Lees verder
19 februari

ZOA - Wandelen voor water

Op woensdag 13 maart gaat de jaarlijkse actie Wandelen voor Water van start. Ruim 300 leerlingen van de Duinroos, Willem van Veenschool, Daltonschool, Rehobothschool en de Groen van Prinstererschool hebben zich inmiddels aangemeld om deel te nemen aan de actie.

Lees verder
16 februari

Studiebijeenkomst met ds. Kees van Velzen in Katwijk over ‘De profetie van Jeremia’

Op donderdag 21 maart 2024 is er in Katwijk een studiebijeenkomst met spreker ds. Kees van Velzen namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: De profetie van Jeremia. De bijeenkomst vindt plaats in de Vredeskerk, Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Lees verder
07 februari
Te gast in de Vredeskerk - Interkerkelijk koor Voice of Joy
06 februari
Happietaria Leiden opent haar deuren weer!
06 februari
Huwelijkscursus.
08 januari
Informatieavond Kamp Oekraïne/Moldavië 2024
19 december
Nieuwjaarsconcert
19 december
Begraafplaats Duinrust.
05 december
Prikkelarme kerkdienst in De Goede Herder. Zondag 10 december om 15 uur.
05 december
Katwijk zingt van Kerst!

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

Want waar twee of drie mensen in mijn naam samen zijn, ben Ik in hun midden Matteüs 18:20 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer