Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

31 maart

Welzijnskwartier Boodschappenservice en telefoonservice

Vanwege het Coronavirus wordt iedereen geadviseerd om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Zeker mensen en gezinnen die ziekteverschijnselen hebben en/of kwetsbaar zijn. Maar hoe halen die mensen dan noodzakelijke boodschappen in huis?

Lees verder
31 maart

Livestream Christenen voor Israël: de lezingen van deze week!

Omdat de geplande lezingen in het land niet door kunnen gaan, zendt Christenen voor Israël de komende periode elke doordeweekse avond om 19.30 uur een lezing LIVE uit vanuit het Israëlcentrum in Nijkerk!

Lees verder
17 maart

Drie studie-avonden Jodendom onder voorbehoud

Komend voorjaar zal er een seminar van 3 studie- avonden worden gehouden over het Jodendom. Ds. H. Poot zal op deze avonden komen spreken over onderstaande onderwerpen. De avonden zullen plaatsvinden op woensdagavond, op D.V. 25 maart, 1 april en 15 april in Het Anker. Op deze avonden is een boekenstand van Het Baken aanwezig en is er gelegenheid om Israëlproducten te kopen. De toegang is gratis, iedereen is hartelijk welkom!

Lees verder
19 februari

Theologische Vorming voor geïnteresseerden

Op zaterdag 14 maart is er voor iedereen die meer over de cursus “Theologische Vorming voor geïnteresseerden” (TVG) te weten wil komen een info-ochtend in de zalen van de Christus Triumfatorkerk, Juliana van Stolberglaan 154, Den Haag. De ochtend begint om 10.30 uur en zal tot ongeveer 13.30 uur duren. Om 10.00 uur staat de koffie klaar.

Lees verder
04 februari
Leesplan voor de Veertigdagentijd 2020 - Overbruggen
04 februari
Vervolg kerkasiel: jaarlijks wake voor vluchtelingen in Haagse kapel
08 januari
Oproep vrijwilligers voor Hospice van DSV Verzorgd leven
07 januari
Warm Winter Fest
08 januari
PCOB Katwijk en de palliatieve zorg
12 november
Katwijk zingt voor Overduin!
29 oktober
PCBO Katwijk ontmoet Schuldhulpmaatje en Grip op de knip
29 oktober
Christelijk Gemengd Koor “IMMANUEL” voert Oratorium “DE SCHEPPING” uit

Mededeling

Gewijzigde openingstijden Kerkelijk Bureau. De openingstijden van het Kerkelijk Bureau zijn per heden enigszins gewijzigd. In verband met de coronamaatregelen willen wij fysiek contact zoveel als mogelijk beperken. Derhalve is besloten om de momenten dat het Kerkelijk Bureau geopend is te beperken tot max. 1 uur. Dit betekent de volgende openingstijden: dinsdagochtend: 09.00 - 10.00 uur; dinsdagavond: 19.00 - 20.00 uur; vrijdagochtend: 10.00 - 11.00 uur. Buiten de openingstijden kunt u het Kerkelijk Bureau bereiken via kerkelijkbureau@vredeskerkkatwijk.nl.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik ben je God. Ik zal je sterken, ik zal je helpen, je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand. Jesaja 41: 10 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer