Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

25 augustus

Thema -avond De Brug over ‘Loslaten’ voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden.

De Brug gaat weer starten met de thema-avonden en vanaf nu op de woensdagavond! Op 16 september is er een thema -avond over ‘Loslaten’ voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De avond zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1 in Katwijk.

Lees verder
31 juli

Betaald parkeren, nu ook op zondag

Bezoekers Vredeskerk opgelet! Met ingang van zaterdag 1 augustus gaat het nieuwe parkeerbeleid in, inclusief betaald parkeren op zondag. Het tarief voor het straatparkeren gaat omhoog van 2,10 naar 3 euro per uur. Het tarief in de parkeergarages blijft 1,80 per uur. Betaald parkeren geldt dus vanaf 1 augustus op alle dagen van de week en elke dag van 09.00 tot 21.00 uur. Met uitzondering voor parkeren in parkeergarages en op parkeerterreinen in de periode oktober tot en met maart. Op die locaties zijn in die periode de eerste twee uur gratis. Alle blauwe zones krijgen een parkeerduur van twee uur.

Lees verder
24 juni

Geslaagd? Gefeliciteerd!

Beste scholier, Heb je je diploma behaald? Van harte gefeliciteerd! Eerder dan gedacht heb je nu vrije tijd na al die schooljaren voordat je in september begint aan een nieuwe opleiding. Heb je al gekozen wat je gaat doen? Of twijfel je nog? Omdat je nu dit bericht in het kerkblad aan het lezen bent, heb je vast iets met de kerk en de Bijbel. Heb je er wel eens over nagedacht om van geloof je werk te maken? Om iets te betekenen in de kerk? Om theologie te gaan studeren?

Lees verder
18 april

Geen werk meer! Geen inkomen en dan …. Geldzorgen!

Het zijn spannende tijden, we leven in een anderhalve meter wereld. Wanneer en hoe dit afloopt weten we nog niet. Misschien ben je je baan en je inkomen wel kwijtgeraakt. En als je dan geen buffer hebt, stapelen de geldzorgen zich op.

Lees verder
04 juni
Studentenwerk in coronatijd
31 maart
Welzijnskwartier Boodschappenservice en telefoonservice
31 maart
Livestream Christenen voor Israël: de lezingen van deze week!
17 maart
Drie studie-avonden Jodendom onder voorbehoud
19 februari
Theologische Vorming voor geïnteresseerden
04 februari
Leesplan voor de Veertigdagentijd 2020 - Overbruggen
04 februari
Vervolg kerkasiel: jaarlijks wake voor vluchtelingen in Haagse kapel
08 januari
Oproep vrijwilligers voor Hospice van DSV Verzorgd leven

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. Vanaf september is het Kerkelijk Bureau weer geopend op vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00. Het is echter gesloten op vrijdagmorgen 11 en 18 september (wegens vakantie).

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik ben je God. Ik zal je sterken, ik zal je helpen, je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand. Jesaja 41: 10 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer