Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

08 januari

Oproep vrijwilligers voor Hospice van DSV Verzorgd leven

Voor de Hospice van DSV Verzorgd leven, locatie Vlietstede in Rijnsburg zijn wij op zoek naar vrijwilligers. In de ochtend van 8.00 - 10.30, in de middag van 12.00 - 14.30 en in de avond van 17.00 - 19.30. De vrijwilliger heeft een centrale rol in het Hospice.

Lees verder
07 januari

Warm Winter Fest

Warm Winter Fest is een hartverwarmend kleinschalig cultureel festival in hartje winter.

Lees verder
08 januari

PCOB Katwijk en de palliatieve zorg

Het Hospice Duin- en Bollenstreek opende ruim tien jaar geleden haar deuren in Sassenheim voor de inwoners van de Duin- en Bollenstreek. Mede door een team van gemotiveerde vrijwilligers en medewerkers is dit hospice een goede en warme plek geworden waar mensen de laatste fase van hun leven op een waardige wijze kunnen doorbrengen of vrijwilligersondersteuning kunnen krijgen in de thuissituatie.

Lees verder
12 november

Katwijk zingt voor Overduin!

Een uniek korenconcert op vrijdag 15 november voor een uniek project. De Oude Kerk aan de Boulevard van Katwijk opent haar deuren voor een benefiet korenconcert dat speciaal georganiseerd wordt voor de nieuwe kapel van Topaz Overduin.

Lees verder
29 oktober
PCBO Katwijk ontmoet Schuldhulpmaatje en Grip op de knip
29 oktober
Christelijk Gemengd Koor “IMMANUEL” voert Oratorium “DE SCHEPPING” uit
16 oktober
Ds. Kant spreekt in ’t Anker voor wijk Sion: “De plaats van Israël in ons christelijk geloof”.
09 oktober
Zeezangdienst van Mannenzanggroep Sion.
11 september
Israëlzondag
06 augustus
Historisch overzicht deel 1 en deel 2
30 juli
Kamp Oekraïne 2019 vertrekt !!!
24 juli
Nieuwsbrief van de Stichting Oekroe

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

God heeft in de gemeente aan allerlei mensen een plaats gegeven: ten eerste aan apostelen, ten tweede aan profeten, ten derde aan leraren. Dan is er het vermogen om wonderen te verrichten, de gave om te genezen en het vermogen om bijstand te verlenen, leiding te geven of in klanktaal te spreken. 1 Korinthiërs 12: 28 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer