Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

15 mei

Philadelphia gezinsdienst

Zondag 26 mei a.s. om 15.00 uur wordt iedereen weer uitgenodigd om de gezinsdienst voor mensen met een beperking en belangstellenden bij te wonen.

Lees verder
20 mei

Christenen voor Israel - Livestream lezing ds. Henk Poot 23 mei

De zomertentoonstelling ‘Expeditie Israël’ staat in het teken van belangrijke Bijbelse plekken. Het Bijbelse hartland Judea en Samaria herbergt veel van die plekken, zoals Bethlehem, Jericho en Hebron. Ds. Henk Poot bezoekt dit gebied regelmatig en weet dan ook veel van de achtergronden. Tijdens deze lezing geeft ds. Poot extra verdieping bij de tentoonstelling.

Lees verder
30 april

Voorjaars mannenzang Katwijk

Vrijdag D.V. 17 mei 2019, aanvang 19.40 uur, zal in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat te Katwijk aan Zee, de ‘’Katwijkse Mannenzangavond'' vanwege de enorme belangstelling van deze editie, voor een tweede keer worden georganiseerd.

Lees verder
27 april

Beleef het Dabar campingwerk

Op D.V. 13 juli starten we weer met het Dabar evangelisatiewerk op de campings in Katwijk en we zoeken nog Dabaristen. Ben je tussen de 18 en 25 jaar oud? Geef je dan snel op voor christelijk campingwerk in Katwijk of ergens anders in het land.

Lees verder
27 april
Zingen voor Hoop met het Sionkoor
03 april
Uniek Passie - en Paasconcert in de Doelen met Katwijks Immanuelkoor
03 april
Orgeltrip van Valkenburg via Pijnacker naar Delft
22 januari
Happietaria Leiden komt eraan!
07 december
Nieuwjaarsnacht in De Schuit
07 december
Protestantse Lezing 2018
27 november
‘Feestdagen en verslaving’
27 november
Philadelphia Kerstviering

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

Ten slotte, broeders en zusters, schenk aandacht aan alles wat waar is, alles wat edel is, alles wat rechtvaardig is, alles wat zuiver is, alles wat lieflijk is, alles wat eervol is, kortom, aan alles wat deugdzaam is en lof verdient. Doe alles wat ik u heb geleerd en overgedragen, wat ik u heb verteld en laten zien. Doe het, en de God van de vrede zal met u zijn. Filippenzen 4: 8-10 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer