Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actueel

11 september

Israëlzondag

De eerste zondag van oktober is al sinds jaar en dag Israëlzondag. Heeft het eigenlijk zin om een speciale zondag in het teken van Israël te houden? Komen we Israël niet elke zondag tegen in de liturgie en in het besef dat zowel joden als christenen hun eenheid vinden in de God van Israël? Of is een speciale zondag juist nodig om de gemeente wakker te schudden en te bepalen bij de joodse wortels van het christelijk geloof en de relatie met het levende jodendom?

Lees verder
06 augustus

Historisch overzicht deel 1 en deel 2

Op 3 augustus verscheen op de website, GereformeerdeKerken.info, het eerste deel van een historisch overzicht betreffende de Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee. Bij de bronvermelding wordt onder meer verwezen naar: P. van der Horst, 75 jaar Vredeskerk. Katwijk aan Zee, 1980.

Lees verder
30 juli

Kamp Oekraïne 2019 vertrekt !!!

DV Maandagmorgen 5 augustus, ’s morgens al om 3.30 uur, vertrekt na maanden lange voorbereidingen, een groep van 16 vrijwilligers en 2 extra chauffeurs uit Katwijk, Rijnsburg en Rouveen e.o. van Stichting Oekroe vanuit de Koningin Wilhelminaschool, tegenover het Dorpskantoor De Burcht aan het Burg. Koomansplein in Rijnsburg.

Lees verder
24 juli

Nieuwsbrief van de Stichting Oekroe

De situatie in Oekraïne is nog niet veel veranderd. Het is afwachten of de nieuwe president, Zelinsky de door hem gewenste veranderingen kan doorvoeren. De tijd zal het leren!

Lees verder
15 mei
Philadelphia gezinsdienst
20 mei
Christenen voor Israel - Livestream lezing ds. Henk Poot 23 mei
30 april
Voorjaars mannenzang Katwijk
27 april
Beleef het Dabar campingwerk
27 april
Zingen voor Hoop met het Sionkoor
03 april
Uniek Passie - en Paasconcert in de Doelen met Katwijks Immanuelkoor
03 april
Orgeltrip van Valkenburg via Pijnacker naar Delft
22 januari
Happietaria Leiden komt eraan!

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is gesloten op vrijdagmorgen 20 en 27 september.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

Jezus zag Nathanaël aankomen en zei: 'Dat is nu een echte Israëliet, een mens zonder bedrog.' "Waar kent u mij van?" vroeg Nathanaël. Jezus antwoordde: 'Ik had je al gezien voordat Filippus je riep, toen je onder de vijgenboom zat.' "Rabbi, u bent de zoon van God, u bent de koning van Israël", zei Nathanaël. Johannes 1: 47-49 Bron: Nieuwe Bijbel Vertaling

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer