Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Zalencentrum

Rouwkamer Vredeskerk

Medio mei 2013 werd de geheel gerenoveerde en gemoderniseerde Vredeskerk weer als kerkgebouw van de Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee in gebruik genomen. De Vredeskerk is gesitueerd in het centrum van Katwijk aan het Baljuwplein / Voorstraat, goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving op loopafstand.

Ons kerkgebouw beschikt over een eigen rouwkamer resp. familiekamer. Deze ruimte is stijlvol ingericht en dag en nacht bereikbaar via een eigen ingang aan de zijde van de Elleboogsteeg. Naast de opbaarruimte is er de beschikking over een pantry en een toilet.

Voor de afscheidsdienst kan gebruik gemaakt worden van de kerkzaal. Deze heeft een capaciteit van tot 500 zitplaatsen. In de kerkzaal is geavanceerde audiovisuele apparatuur aanwezig.

Voor condoleances kan gebruik gemaakt worden van zaal Aquamarijn (direct naast de hal van het kerkgebouw gesitueerd) of de kerkzaal. Afspraken over catering in overleg en geheel afgestemd op uw wensen.

De rouwkamer resp. familiekamer is beschikbaar voor personen van alle gezindten. De aanvraag wordt meestal verzorgd door de uitvaartverzorger en loopt altijd via de koster/beheerder.

Voor nadere informatie kunt u desgewenst contact opnemen met de koster/beheerder, de heer A. van Duijn, Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk. Telefoon:  071-4013815, mobiel 06-29232906, email: koster@vredeskerkkatwijk.nl

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer