Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Te gast in de Vredeskerk - Interkerkelijk koor Voice of Joy

07 februari
Te gast in de Vredeskerk  -  Interkerkelijk koor Voice of Joy

Op donderdag 7 maart en vrijdag 8 maart voert het interkerkelijk koor Voice of Joy voor de tweede keer hun project Ruth uit in de Vredeskerk in Katwijk. Het verhaal van Ruth wordt op een toegankelijke en meeslepende manier gebracht.

Ruth is een klein Bijbelboekje waarin vrouwen centraal staan. Ruth, een buitenlandse vrouw, die veel verloren heeft, kent samen met haar schoonmoeder een indrukwekkende levensreis met een ongekend slot. Er zijn ontzettend veel emoties in het verhaal te herkennen die een op een op onze levens gelegd kunnen worden.

Met popliederen waarvan de tekst al dan niet is aangepast, koorliederen maar ook liederen waarbij het publiek mee kan zingen, verbindende teksten die het hart raken, een live band en een sfeervolle kerk belooft dit echt een prachtige avond te worden.

Na de twee uitverkochte avonden in april 2023 volgt nu de kans om dit mee te beleven!

Kaarten kunnen gekocht worden bij:

1 het Baken in Katwijk aan Zee

2 Bike totaal Luyten in Katwijk a/d Rijn

3 De Readshop in Rijsburg.

Ook kunt u ze online bestellen via www.voiceofjoy.nl (link naar Go Tickets) U betaalt een klein bedrag voor de reserveringskosten. De kaarten kosten 10 euro.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer