Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Philadelphia gezinsdienst

09 november
Philadelphia gezinsdienst

Zondag 12 november om 15.00 uur nodigen wij iedereen uit om de gezinsdienst voor mensen met een beperking en verdere belangstellenden bij te wonen in de Voorhof Vliet NZ 36 in Rijnsburg.

De voorganger is dominee L. Hoftijzer uit Rijnsburg. De muzikale medewerking wordt verzorgd door de groep “Thuiz”  uit Rijnsburg. Na  afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie of frisdrank. Wij hopen u graag te ontmoeten op 12 november.

Het bestuur van Sien afdeling Katwijk en omstreken.
 

Mededeling

Sluiting Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten, a.s. dinsdagochtend 19 mei is het Kerkelijk Bureau ook gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer