Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Philadelphia gezinsdienst

09 november
Philadelphia gezinsdienst

Zondag 12 november om 15.00 uur nodigen wij iedereen uit om de gezinsdienst voor mensen met een beperking en verdere belangstellenden bij te wonen in de Voorhof Vliet NZ 36 in Rijnsburg.

De voorganger is dominee L. Hoftijzer uit Rijnsburg. De muzikale medewerking wordt verzorgd door de groep “Thuiz”  uit Rijnsburg. Na  afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie of frisdrank. Wij hopen u graag te ontmoeten op 12 november.

Het bestuur van Sien afdeling Katwijk en omstreken.
 

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer