Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Orgeltocht Stichting Orgelpromotie Zuid-Holland West.

26 april
Orgeltocht Stichting Orgelpromotie Zuid-Holland West.

Na twee jaar gedwongen rust kan nu dan eindelijk toch de 18e Regionale Orgeldag van de Stichting Orgelpromotie Zuid-Holland West, waarbij de orgelcomité’s in onze regio zijn aangesloten, doorgang vinden.

Op zaterdag 21 mei rijdt een touringcar van de Koninklijke Beuk de deelnemers langs orgels in Wateringen, ’t Woudt, en Maassluis. In Maassluis wordt het bekende Garrels-orgel in de Groote Kerk bespeeld door Jaap Kroonenburg.

Opstapplaatsen voor de tocht zijn: Parkeerterrein t/o Groene Kerk in Oegstgeest, Leiden CS (voorzijde) en de Pleinkerk in Wateringen.

Kosten en inschrijving. De kosten van deze geheel verzorgde dag (inclusief busreis, koffie, lunch en borrel) bedragen € 70,- per persoon. Inschrijven kan tot 2 mei 2022 via de site www.orgelzhwest.nl waar ook uitgebreide informatie over het programma te vinden is. Een opgaveformulier is voor deze dag eveneens aan te vragen bij Jaap Roosendaal-Ankerplaats 130-2224 TZ Katwijk ZH of per email jroosendaal@casema.nl

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is geopend van dinsdag 09:00 tot 10:00 uur en van 19:00 tot 20:00 uur. Op vrijdagmorgen van 10:00 tot 11:00 uur. E-mail: kerkelijkbureau@vredeskerkkatwijk.nl . Het Kerkelijk Bureau is gesloten op Goede Vrijdag 15 april en op vrijdag 29 april.

Jaarthema: 'Van U is de toekomst' - voorwoord door Cor Parlevliet, preses Vredeskerk

‘Van U is de toekomst’, dat is het jaarthema 2021/2022. Vorig jaar schreef ik een stuk met als rode draad de moeilijke coronatijd waarin we toen leefden, maar, en dat moet ik bekennen, deed ik dat toen wel een beetje met het idee dat we een jaar verder toch wel grotendeels van dit probleem verlost zouden zijn. Niets blijkt minder waar. De coronacrisis is een heftige crisis die, naar het zich laat aanzien, niet makkelijk te verslaan is. Het zet ons toch weer aan het denken en doet ons realiseren hoe nietig we zijn.

Lees meer

©2022 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer