Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Op weg naar Advent met The Martin Mans Formation en Vocalgroup Voice - Actie voor Oekraïne

23 oktober

Op dinsdag 21 november 2023 om 20.00 uur geeft Martin Mans met The Martin Mans Formation en Vocalgroup VOICE een concert in de Vredeskerk in Katwijk. Het programma is een vooruitblik naar advent en bevat diverse kerstarrangementen.

Martin bespeelt, naast zijn koordirectie, het kerkorgel en wisselt de zang af met improvisaties over adventsthema’s.

The Martin Mans Formation zingt arrangementen zoals: ‘O kom, O kom Immanuel, Ik kniel aan Uwe kribbe neer, Christmastide en Joy to te world. Vocalgroup VOICE brengt Christmas carols en klassieke werken ten gehore.  

Het concert is een initiatief van de Stichting Kerk in Actie. Met het project ‘Samen in Actie voor Oekraïne’ vestigt de organisatie de aandacht op de aanhoudende oorlogssituatie. Bij de uitgang is bovendien een collecte voor dit doel. Het concert biedt de luisteraar een afwisselend programma met zang, orgelimprovisaties en samenzang van bekende adventsliederen.

Welkom!

 

Bijzonderheden:

Datum: dinsdag 21 november 2023 
Locatie: Vredeskerk, Baljuwplein 1, Katwijk aan Zee 
Aanvang 20.00 uur 
Deuren open 19.30 uur 
Toegang bij reservering € 10,= 
Prijs aan de zaal € 12,50.

Reserveren kan op www.martinmans.nl/toegangskaarten

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer