Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Happietaria Leiden opent haar deuren weer!

06 februari
Happietaria Leiden opent haar deuren weer!

Happietaria is een pop-up restaurant gerund door christelijke studenten. De opbrengst gaat naar een project van Tearfund, namelijk de wederopbouw van landbouw in Syrië.

Vanwege de oorlogsjaren, droogte en de aardbeving in 2023 ligt de landbouw stil. Tearfund helpt de boeren door het verstrekken van zaden, landbouwmiddelen en onderwijs over het duurzaam bedrijven van landbouw. Op die manier kunnen twee dorpen in Syrië weer zelfvoorzienend worden.  

-U kunt ons helpen! We nodigen u van harte uit om bij ons te komen eten. Neemt u vooral uw bijbelkring, buren of vriendenkring mee: samen eet u voor de gezelligheid en voor het goede doel! Happietaria is geopend van 2 februari - 2 maart in de Driestar Leiden. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website, en daar kunt u ook reserveren: happietaria.nl/leiden. Hopelijk tot ziens in ons restaurant!

Met vriendelijke groet, Rachel Rietkerk

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer