Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Week van gebed 2023

03 januari
Week van gebed 2023

Van 15 tot 22 januari 2023 is de Week van gebed voor eenheid. Honderden kerken in Nederland en duizenden kerken wereldwijd doen hier aan mee. De Week moedigt kerken aan om goed te doen en recht te zoeken. Bijzondere aandacht is er voor de verdeeldheid die veroorzaakt wordt door het onrecht van ongelijkheid en racisme. Het wordt in Nederland georganiseerd door MissieNederland, de Raad van Kerken en Samen Kerk in Nederland (SKIN).

Lokaal willen we met onder andere PKN Rijnsburg, Baptistengemeente Katwijk, Gereformeerde en Hervormde Kerk Valkenburg en de Vredeskerk met dit initiatief als christenen gezamenlijk optrekken. De week start op zondag 15 januari, waarbij iedere kerk (extra) aandacht op het gebed kan vestigingen in de eredienst. In de aansluitende zes dagen - maandag 16 januari t/m 19 januari -hebben diverse kerken de ‘avond’ waarop zij hun deuren open stellen. De avonden starten om 19.00 uur.

Wij zijn in de Vredeskerk op dinsdag 17 januari aan de beurt. Ds. Martin Heikoop, ds. Barbara Broeren en ds. Jaap van der Windt zullen deze dienst samen invullen.

Inspiratieavond.

Op woensdag 18 januari vindt aansluitend aan de gebedsavond een missionaire inspiratie avond plaats in de Voorhof in Rijnsburg. Beoogd doel van deze avond is om naast biddend in deze wereld te staan ook met elkaar stil te staan bij de Grote opdrachtom het evangelie te verkondigen.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer