Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Warm Welkom in de Vredeskerk

08 januari
Warm Welkom in de Vredeskerk

Eind vorig jaar werd er wekelijks een warm welkom gehouden in de Vredeskerk. Op deze middagen werd de zaal van de kerk vanaf 15:00 uur opengesteld voor iedereen die zin of behoefte had in een praatje, een spelletje of iets creatiefs te doen bij een kopje koffie.

Ook dit voorjaar zal er weer een wekelijks warm welkom georganiseerd worden. De zaal zal lekker verwarmd worden, er is koffie, thee en koek. Er staan spelletjes en er ligt iets te lezen.

Ondertussen wordt er in de aangrenzende keuken door vrijwilligers een lekkere maaltijd gekookt. Rond 17:30 uur zal die worden opgediend aan iedereen van binnen en buiten onze gemeente die over de drempel is gestapt. U hoeft dus geen lid te zijn van de gemeente van de Vredeskerk om langs te komen. Er kan een kleine bijdrage voor de onkosten achtergelaten worden, maar dat hoeft niet.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer