Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Vrijwillige bijdrage KerkContact

28 maart
Vrijwillige bijdrage KerkContact

Met de invoering van het digitale KerkContact is voor de Vredeskerk een einde gekomen aan de verzending van de papieren versie van KerkContact.

Afgelopen jaren is zowel de opmaak, het drukwerk als de bezorging verzorgd door uitgeverij Verhagen. Langs deze weg willen wij onze dank aan hen uitspreken voor het verzorgen van KerkContact en de jarenlange prettige samenwerking. 

Gelet op de overgang naar de digitale versie van KerkContact heeft de kerkenraad eind vorig jaar besloten om de kosten in 2023 voor de papieren versie van KerkContact vooruit te betalen. Dit betekent dat tot nu toe de kosten (ongeveer 5000 euro) door onze gemeente zelf zijn voldaan.

Zoals u wellicht weet verstuurde Uitgeverij Verhagen jaarlijks een verzoek voor een vrijwillige bijdrage ter dekking van de gemaakte kosten. Echter voor 2023 zal Uitgeverij Verhagen geen verzoek meer sturen. Om de gemaakte kosten te compenseren willen  wij u vragen of u een vrijwillige bijdrage wilt overmaken. Dit kan middels een overboeking naar rekening NL 07 RABO 0331 7024 87 t.n.v. Geref. Kerk Katwijk aan Zee onder vermelding van bijdrage KerkContact 2023. Mocht u nog vragen hebben over deze bijdrage dan kunt u contact opnemen met het Kerkelijk Bureau via kerkelijkebijdrage@vredeskerkkatwijk.nl

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer