Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Voortgang beroepingscommissie

06 mei
Voortgang beroepingscommissie

In de nieuwsbrief van 21 april heeft u kunnen lezen dat wij als beroepingscommissie verder mogen met onze zoektocht naar een nieuwe predikant, ditmaal voor 0,8 fte.

In de nieuwsbrief van 21 april heeft u kunnen lezen dat wij als beroepingscommissie verder mogen met onze zoektocht naar een nieuwe predikant, ditmaal voor 0,8 fte. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we vanuit de kerkenraad en gemeente hebben gekregen. Met de woorden uit Spreuken 3 gaan we weer met volle moed en inzet aan de slag: “Vertrouw op de Heer met heel je hart, steun niet op eigen inzicht. Denk aan Hem bij alles wat je doet, dan baant Hij voor jou de weg.”  

Namens de beroepingscommissie, 

Marlies van Amerom  

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer