Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Versoepelingen m.b.t. Corona

21 juni
Versoepelingen m.b.t. Corona

Door het kabinet zijn diverse versoepelingen aangekondigd vanwege Corona. Dit maakt het mogelijk steeds meer mensen uit te nodigen tot het bijwonen van de kerkdiensten. Inmiddels kunnen we - met inachtneming van de 1,5 meter maatregel - tot 160 personen uitnodigen. Naar verwachting zal deze limiet binnenkort ook losgelaten kunnen worden, zodat er geen beperkingen meer gelden in het aantal bezoekers.

Op het moment van het verschijnen van KerkContact en publicatie op de website is het nog niet zeker of er al dan niet weer gezongen mag worden tijdens de diensten. Hierover komt naar verwachting een dezer dagen meer duidelijkheid. Mogelijk kan dit al met ingang van 4 juli a.s. het geval zijn. De beslissing hierover is uiteraard aan de kerkenraad.

Ditzelfde geldt ook voor het loslaten van de plicht om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en bij verplaatsingen in de kerkzaal.

Vanzelfsprekend zullen we de RIVM- en PKN-richtlijnen volgen.

Graag willen wij de gemeente oproepen weer als vanouds de wekelijkse kerkdiensten bij te wonen. Wel is voor dit moment aanmelden nog nodig. Wellicht ontvangt u hiervoor al de uitnodigingen via Kerktijd.NL. Voor wie dit nog niet heeft gedaan: u kunt zich hiervoor alsnog opgeven via aanmelden@vredeskerkkatwijk.nl of telefonisch: 06-29597486.

Houd de komende tijd ook de website in de gaten. En overigens zullen wij verdere aanpassingen kenbaar maken bij de afkondigingen aan het begin van de dienst.

Cor Parlevliet, preses.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer