Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Save the date: zaterdag 2 juli!

26 april
Save the date: zaterdag 2 juli!

Zaterdag 2 juli a.s. willen we het kerkelijk seizoen 2021-2022 afsluiten en gaan we de zomer in! De basisopzet zal gelijk zijn aan 3 jaar geleden:

Vanaf 17.00 uur is iedereen, dus van 0 tot 100, welkom voor een zomers hapje & drankje en kunnen we de zomerse plannen met elkaar delen. Ook aan de kinderen wordt gedacht, dus neem ze vooral mee!

Opgeven is gewenst en kan t.z.t. Voor nu: we kunnen wel wat creatievelingen gebruiken die mee willen denken of tegen die tijd een handje willen helpen. Meld je aan met een app'je naar Gerdien of David of een mailtje naar ec@vredeskerkkatwijk.nl.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd: tot dan!

David & Gerdien de Hoop, Evenementencommissie

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is geopend van dinsdag 09:00 tot 10:00 uur en van 19:00 tot 20:00 uur. Op vrijdagmorgen van 10:00 tot 11:00 uur. E-mail: kerkelijkbureau@vredeskerkkatwijk.nl . Het Kerkelijk Bureau is gesloten op Goede Vrijdag 15 april en op vrijdag 29 april.

Jaarthema: 'Van U is de toekomst' - voorwoord door Cor Parlevliet, preses Vredeskerk

‘Van U is de toekomst’, dat is het jaarthema 2021/2022. Vorig jaar schreef ik een stuk met als rode draad de moeilijke coronatijd waarin we toen leefden, maar, en dat moet ik bekennen, deed ik dat toen wel een beetje met het idee dat we een jaar verder toch wel grotendeels van dit probleem verlost zouden zijn. Niets blijkt minder waar. De coronacrisis is een heftige crisis die, naar het zich laat aanzien, niet makkelijk te verslaan is. Het zet ons toch weer aan het denken en doet ons realiseren hoe nietig we zijn.

Lees meer

©2022 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer