Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Ruth is springlevend

24 januari
Ruth is springlevend

Medio april 2024 spelen ruimen 50 gemeenteleden van de Vredeskerk de musical ‘Ruth – van graf tot wieg’. Onder leiding van regisseur Gerlinde Vliegenthart wordt het 4000 jaar oude verhaal van de stammoeder van Jezus verteld met spel, zang en dans.

Oké, toegegeven, 4000 jaar is natuurlijk best wel een poosje geleden. Dus waarom zou je nog een musical over Ruth willen opvoeren in deze tijd? Wat heeft dit Bijbelverhaal ons vandaag de dag te vertellen? Dominee Jaap van der Windt: 

‘Het verhaal van Ruth gaat over vluchtelingen, over rouw en trouw, over hulp ontvangen, over liefde verliezen en weer vinden. Zorgen voor vluchtelingen, en dus zorgen voor elkaar, is iets van alle tijden en geeft hoop. Juist nu.’

En dat maakt het verhaal van Ruth, Noömi en Boaz nog altijd springlevend. Een musical zou uiteraard geen musical zijn zonder een 50-koppige cast, pianist André van Delft, de broodnodige showdansjes én een dosis humor!

Ruth – 11, 12 & 13 april 2024 – Vredeskerk, Baljuwplein 1, Katwijk – info & tickets: musicalruth@vredeskerkkatwijk.nl

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer