Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Reactie op de Nashville-verklaring

12 januari
Reactie op de Nashville-verklaring

“Honderden orthodoxe dominees tekenen anti-homo verklaring” kopte de NOS in de afgelopen dagen. Ik werd er verdrietig van en misschien u ook wel. Ik werd verdrietig en boos van de tekst van het document, waarin mijns inziens liefdeloos en oordelend wordt gesproken en ik werd geraakt door de pijn die het opriep bij zoveel mensen. Mensen die beelddrager zijn van God, onze Schepper en kostbaar in Zijn ogen.

Ik hoop en bid dat de kerk voor ieder van ons een veilige plek zal zijn. Een plaats waar we elkaar niet veroordelen, maar liefdevol omarmen. Een plaats waar we met elkaar in gesprek gaan, in plaats van ons in te graven in schriftelijke verklaringen. Een plaats waar we elkaar dragen in gebed. Waar we elkaars leven, elkaars zegeningen en pijn bij God brengen.

Als u of jij naar aanleiding van dit onderwerp nog eens door wilt praten of bidden, weet je van harte welkom. Ik hoor het graag!

ds. Cornelie Vreugdenhil

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer