Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Paasproject Kindernevendienst.

05 februari
Paasproject Kindernevendienst.

Traditiegetrouw hebben wij elk jaar met Pasen een paasproject. Dit jaar lezen we bij de kindernevendienst 7 verhalen in de bijbel en gaan we met Petrus op weg naar Pasen. Petrus wil niets liever dan Jezus volgen, maar juist wanneer de tijd van Jezus sterven dichterbij komt, vindt hij het moeilijk om ook met Jezus mee te gaan wanneer Hij moet lijden.

We lezen elke zondag een tekst uit het Nieuwe testament. De zondagen zijn als volgt ingedeeld:

Zondag 1: Jij bent Petrus, de rots
Zondag 2: Heer, U gaat toch niet mijn voeten wassen?
Zondag 3: Ik zal U nooit in de steek laten!
Zondag 4: Petrus, je slaapt!
Zondag 5: Petrus, doe je zwaard weg.
Zondag 6: Ik ken die man niet! 
Zondag 7: Petrus ziet dat het graf leeg is.

De titels van elke zondag verklappen al een beetje waar Petrus (lees hier je eigen naam maar eens) struikelt. Gelukkig mogen wij steeds weer opnieuw opstaan en het nog een keer proberen. Zo staat het ook in de bijbel “De rechtvaardige komt zevenmaal ten val, maar telkens staat hij op.” (Spreuken 24:16) Wat een troostrijke gedachten is dit.

Tijdens het kindermoment willen wij hier in de kerk aandacht aan besteden.

Hiervoor hebben ds. Jaap en ds. Barbara Piet de Passiehaas uitgenodigd. Piet de Passiehaas beleeft elke week weer een nieuw avontuur en zal dat met ons delen rondom de Rots. Wij hopen alle kinderen en natuurlijk ook alle andere gemeenteleden te ontmoeten in de Vredeskerk om samen met elkaar op weg te gaan naar Pasen.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer