Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Kring Openbaring

13 april
Kring Openbaring

De kring Openbaring is weer op woensdagochtend 20 april en op maandag 25 april in de avond. We gaan verder met scène zes: Babylon de hoer (17:1-19:10).

Alle materiaal is terug te vinden op de website. De preek van Kees Kant (themadienst zondag 13 maart) over het getal van het beest en de preek van ondergetekende (themadienst zondag 10 april) over het Lam in Openbaring kunt u natuurlijk ook terugkijken. Het is al met al een spannend seizoen om Openbaring te bestuderen met alles wat er in de wereld gebeurt aan ziekte, milieurampen en oorlogen. U kunt natuurlijk nog steeds aansluiten. Openbaring is een boek van bemoediging…

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer