Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Kerstengelen Vredeskerk 2023.

24 oktober
Kerstengelen Vredeskerk 2023.

Doet u weer mee met het kerstengel project? Het is goed om als gemeente naar elkaar om te zien op een heel bijzondere en tegelijkertijd praktische manier. Ook dit jaar willen we in de adventsperiode ons met elkaar verbinden door op deze originele manier elkaar te bemoedigen. Mooi om zo gemeente te zijn!

Wat doet een kerstengel?

Hij of zij bemoedigt iemand anders door in de 4 weken van Advent, elke week een attentie langs te brengen. Bijvoorbeeld een kaartje, een verrassing aan de deur hangen, een tekening maken, een bemoedigende tekst door te geven, wat lekkers bakken, kortom alles wat een engel kan bedenken. Een engel werkt anoniem, maar u maakt zich wel bekend door aan de attentie een kaartje te hangen met de tekst: “van uw kerstengel uit de Vredeskerk”. Let erop, het gaat om het gebaar, alles wat met liefde wordt gegeven is goed.

Wie kan een kerstengel zijn?

Iedereen, jong, oud, groot of klein, alleen of als gezin kan zich aanmelden voor kerstengel.

Voor wie word je een kerstengel?

Iedereen komt in aanmerking: ouderen en jongeren, stille types en druktemakers, verdrietige en vrolijke mensen, mensen die kort ziek zijn en mensen die chronisch ziek zijn. Eigenlijk iedereen die wat extra aandacht nodig heeft. Er moet dus wel een goede reden voor zijn om aan een engel gekoppeld te worden, engelen komen tenslotte niet langs omdat het 'leuk' is voor iemand.

Wanneer krijg je bezoek van de kerstengel?

Iemand uit de gemeente meldt jou aan. Het is niet zo dat je automatisch bezoek krijgt als dat vorig jaar ook zo was. 

Aanmelden kan tot vrijdag 24 november.

Dat geldt voor zowel kerstengel, als van de mensen die aandacht nodig hebben. Graag met vermelding van het adres van degene die je opgeeft en motivatie naar kerstengel@vredeskerkkatwijk.nl

Alle gegevens worden vertrouwelijk verwerkt en na afloop van het project vernietigd.

De kerstengelen krijgen hun informatie per mail in de week voor 1e advent. (week 48)

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer