Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Jongerenkring gestart

20 februari
Jongerenkring gestart

Na de oproep om mee te doen met een kring voor jongeren die mogelijk uitmondt in het doen van belijdenis, zijn we afgelopen weken gestart met een fijne groep. Groot genoeg om af en toe gewoon te kunnen luisteren naar wat anderen zeggen, klein genoeg om vertrouwd met elkaar te raken en ook dingen uit het persoonlijk leven met elkaar te kunnen delen.

Een aantal van deze jongeren hebben aangegeven ook belijdenis te willen doen! Daar zijn we dankbaar voor. We nemen wat ruimer de tijd om met elkaar in gesprek te gaan en ons voor te bereiden, dus de belijdenisdienst zal niet met Pinksteren plaatsvinden. We zoeken nog naar een goede datum in het najaar.

Mocht je alsnog aan willen haken, dan kan dat zeker nog! Laat het gerust weten. We komen bij elkaar op de zondagavond bij ds. Barbara thuis.

Hartelijke groet, ds. Barbara

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer