Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Huiskringen uitgesteld

12 september
Huiskringen uitgesteld

We sloten het vorige seizoen af met het idee om huiskringen te starten rondom het thema ‘Christus bij u thuis’. Maar het gaat niet lukken om dit seizoen ermee te starten, dus houden we het idee nog even vast voor seizoen 2024-2025, bij leven en welzijn.

Redenen:

-  We hebben diverse keren een oproep geplaatst voor kringleiders, maar hebben pas voor één kring leiding gevonden.

-  We hebben geconcludeerd dat we misschien te veel willen in één seizoen: musical (veel mensen bij nodig), voltallige kerkenraad, veel vrijwilligers in het jeugdwerk en rondom de eredienst, bezoekers etc. Het is misschien niet zo vreemd dat we geen leiders kunnen vinden, al deze werkzaamheden vissen in dezelfde vijver.

-  Als we het belangrijk vinden om elkaar in kleine kring te ontmoeten, dan moeten we dat het komende seizoen goed voorbereiden. Het kan niet alleen aan de beide predikanten hangen.

-  Er zijn twee (soms drie) Groeigroepen nog actief. We hopen dat die gewoon doorgaan. We zullen samen met hen zoeken naar goed materiaal voor het komende seizoen.

Ds. Barbara en ds. Jaap

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer