Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Gebed voor de Kerkenraad.

18 augustus
Gebed voor de Kerkenraad.

We beginnen dit jaar vroeg, als kerkenraad. Eigenlijk staat er voor 24 augustus een kleine kerkenraad gepland, maar hier is (voor een deel) een grote kerkenraad van gemaakt met twee belangrijke punten:

1. het kiezen van een voorzitter.

2. de beroepingscommissie zal een voordracht doen voor een kandidaat om als predikant verbonden te worden aan onze gemeente. De hoop en verwachting is dat in deze vergadering de voordracht wordt overgenomen door de kerkenraad en we komen tot het plannen van een gemeenteavond in september. Dan kan het balletje gaan rollen.

Laten we dit proces, de kerkenraad, de kandidaat en onze hele gemeente in gebed brengen bij God. Hij roept. Hij weet wat goed is voor de gemeente. Laten we bidden dat Hij onze harten zo vervult dat Hij de leiding heeft.

Ds. Jaap van der Windt

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer