Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Een oproep vanuit de diaconie

04 maart
Een oproep vanuit de diaconie

Graag willen wij vanuit de diaconie een oproep doen, of u ook misschien een diaconale taak op u wilt nemen?

Het omzien, helpen en bijstaan van onze medemens dat is één van onze taken bij de diaconie en graag willen wij u vragen om ons daarbij te helpen want er is bij de diaconie een verzoekje binnen gekomen van Ingeborg van der Windt.

Voor haar leerlingen in de internationale schakelklas in Rijnsburg (ISK) zijn ze op zoek naar wat praktische spullen:

  • Akoestische gitaar voor één van onze leerlingen uit Oekraïne die zijn gitaar moest achterlaten. Hij wil heel graag weer muziek maken.
  • Judopakken zijn heel welkom, het gaat om tienermaten en volwassen maten. 5 tot 10 stuks, dan kan er een klasje starten. De leraar is er al ! 
  • Verder zijn winterjassen altijd hard nodig, zo laat Ingeborg ons weten.

Het is een heel lijstje maar alle hulp is welkom en met z’n allen zijn we een groot netwerk die veel voor elkaar kunnen krijgen. Dus heeft u of iemand in uw kennissenkring toevallig nog één van deze spullen en doet u er niets meer mee laat uw hart spreken en doe er iemand anders een groot plezier mee.

U kan Ingeborg van der Windt of één van de diakenen hierover altijd aanspreken.

Namens Ingeborg en de diaconie heel hartelijk bedankt voor uw inzet.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer