Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Een open deur!

02 maart
Een open deur!

De deur van het Kerkelijk Bureau staat op donderdagmiddag voor je open van 16.00 uur tot 17.45 uur.

Donderdagmiddag ben ik te vinden in de Vredeskerk. Iedereen die betrokken is bij het jeugdwerk is welkom om met mij in gesprek te gaan over alle aspecten die betrekking hebben op het jeugdwerk. Samen een bakkie koffie drinken en praten over hoe we straks weer de jeugd naar de kerk toe krijgen. Tijd van gebed voor specifieke zaken of personen. Ik ben er vanaf vier uur tot kwart voor zes. Als deze tijd niet uit komt en je wilt toch met mij in gesprek, dan wil ik graag een afspraak maken. Ook als je tieners thuis hebt kan je ze vragen om eens langs te komen. Dat doe ik ook in de app-groepen die ik met hen heb. Ook wil ik graag concrete gebedspunten van u ontvangen en eventuele suggesties voor het jongerenwerk via app of mail.

Hartelijke groet Arie Ravensbergen, jeugdwerker,

mobiel: 0680139360  -  e-mail: jeugdwerker@vredeskerkkatwijk.nl

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer