Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Collecteopbrengst 2021

17 februari
Collecteopbrengst 2021

De kop is er weer af voor 2022. Het oude jaar is afgesloten en het nieuwe jaar loopt. Tijd om als diaconie het afgelopen jaar te overzien.

Wederom een jaar van controversen. We begonnen met een lege kerk die, naar het jaar vorderde gevuld werd met de gemeente. Helaas hebben we dit jaar af moeten sluiten met een lege kerk, maar waren we toch met elkaar verbonden! Vanuit ons diaconale perspectief kijken we dankbaar terug. We hebben vast kunnen houden aan onze God en hebben ons geloof handen en voeten gegeven. Dit mochten we terugzien in de resultaten van bijvoorbeeld de liefdegaven die u, als gemeente van God, ons toevertrouwd heeft. Deze gaven die wij bij de collectes mochten ophalen en waarmee we zovelen hebben mogen en kunnen helpen. We mochten voorzien in woord en in daad, bijstaan in verdriet en bouwen met elkaar aan Gods gemeente. Al die gaven die gezegend mogen worden in het bijstaan in de noden van de mensen om ons heen. Dichtbij en veraf, ongeacht afkomst of religie. Wij als diaconie van de Vredeskerk van Katwijk zijn dankbaar dat we in 2021 het prachtige bedrag van €43.500 hebben mogen ontvangen! Dit mooie bedrag hebben we naar al die doelen overgemaakt waarvoor we iedere zondag hebben gecollecteerd. Wat een gezegende gemeente zijn we toch! Vanuit al de diakenen willen we u vanuit ons hart danken voor dit  hartverwarmende resultaat. Ook willen we al de vrijwilligers die zich inzetten voor onze gemeente en bovenal voor onze God, bedanken. We zijn dankbaar en gezegend zoveel gemeenteleden onder ons te hebben met een diaconaal hart.

Bedankt, Uw diaconie

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer