Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Bevestiging Barbara Broeren

15 november
Bevestiging Barbara Broeren

De 27e november wordt een bijzondere dag, want op deze dag wordt proponent Barbara Broeren door ds. Vroomans bevestigd tot predikant in onze gemeente.

We zijn dankbaar dat het de beroepingscommissie gelukt is een goede kandidaat te vinden voor de vacature ontstaan door het vertrek van ds. Cornelie Vreugdenhil. Want dat was geen eenvoudige opdracht. We danken hen voor al het werk dat ze hebben verricht.

De voorbereidingen voor de dienst op 27 november zijn in volle gang. Er zijn 125 uitnodigingen verstuurd en vooral van de kant van Barbara zijn er al vele aanmeldingen van hen die de dienst willen bijwonen.

Zoals gebruikelijk bij een bevestigingsdienst van een predikant wordt er een aantal rijen stoelen gereserveerd voor de genodigden. Het kan dus zijn dat uw ‘vaste’ plekje nu een gereserveerde plek voor een genodigde is. De ambtsdragers zullen allen dienst hebben, ook voor hen zal Arjan stoelen reserveren in het vak onder het orgel. We kijken uit naar een vreugdevolle dienst waarin we onze God mogen danken voor de keuze die Barbara voor onze gemeente heeft gemaakt. 

Gerard de Jong, scriba

 

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer