Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Artikel in de Voedselbankkrant

03 juli
Artikel in de Voedselbankkrant

De Voedselbank dankt u allen voor alle boodschappen, die u heeft ingebracht. 17 volle kratten zijn bij hen bezorgd. Hieronder een artikel van de Voedselbankkrant.

Gisteren kwamen Margriet en Cor uit de Vredeskerk met een volgeladen bus bij de Voedselbank. Maar liefst 17 kratten met levensmiddelen waren door de gemeenteleden van de Vredeskerk afgelopen zondag ingezameld. 

TRADITIE

Het was niet voor het eerst, want voor de Vredeskerk is dit volgens Margriet al een jarenlange traditie. “Het hoort er gewoon bij!” Van tevoren hadden ze een lijstje gekregen met producten waar sterk behoefte aan is. Het resultaat is dat er heel wat wasmiddel, pindakaas, olijfolie en pasta in de kratten is terug te vinden. “Een groot deel van de gemeenteleden doet hier altijd heel enthousiast aan mee!” weet Cor te melden.

RONDLEIDING

Nadat de kratten waren uitgeladen gaf coördinator Trien Schaap nog een rondleiding aan de twee gemeenteleden. De verbazing was groot. Margriet: “Ik ken dit gebouw nog als school. Ik werkte vroeger aan de overkant bij de Schakel.” Ook Cor, de man van Margriet is onder de indruk van de Voedselbanklocatie: “Ik ken nog de vorige locatie, maar jullie zijn wel vooruitgegaan zeg!” 

FOTOMOMENT

Na een rondleiding door de kledingwinkel, de kapsalon en de voorraadlokalen wordt er nog een fotootje gemaakt. Margriet: “Dit kan ook mooi in het Kerkcontact. Dan krijgen de mensen een idee wat hier allemaal gebeurt.”  En ook voor de Voedselbank is het een mooie gelegenheid om te laten zien hoe enorm we ondersteund worden door allerlei instanties. Zonder dit soort acties kunnen we de klanten niet geven wat ze nodig hebben.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer