Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Actie voedselbank in natura!!

13 juni
Actie voedselbank in natura!!

In de zomer houden we voor de Voedselbank Katwijk altijd een collecte in natura. Op zondag 11 juni hebben de diakenen boodschappenlijstjes uitgedeeld.

Zondag 18 juni: Deze ochtend staan de diakenen vóór aanvang van de dienst in de centrale hal om uw boodschappen in ontvangst te nemen. De Voedselbank heeft aangegeven juist deze boodschappen goed te kunnen gebruiken. Broodbeleg, hagelslag, pindakaas, chocopasta, blikje vlees/vis, rijst, suiker, pasta, koffie, thee, sap in pak, shampoo, wasmiddel en wat lekkers voor de kids!

-Naast het meenemen van de goederen bieden wij u ook de mogelijkheid om een boodschappendoos te sponsoren. De diaconie verzorgt deze vervolgens. De kosten voor een boodschappendoos zijn €7,50. Uiteraard staat het vrij om meerdere dozen te sponsoren. Naast de collecte van zondag 18 juni kunt u natuurlijk dit bedrag ook overmaken naar de rekening van de diaconie.

Van harte aanbevolen, Uw diaconie

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer