Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Actie Kerkbalans 2022 - Geef vandaag voor de kerk van morgen

13 januari
Actie Kerkbalans 2022  -  Geef vandaag voor de kerk van morgen

De waarde van de kerk, wat is dat? Niet in bedragen te vangen. Misschien zelfs lastig in woorden te vangen…

Het jaar 2021 heeft juist extra duidelijk gemaakt wat de waarde van de kerk voor ons betekent. Als je opeens iets niet hebt, weet je ook of je het mist. De behoefte om met elkaar ons  geloof  te beleven en  onze dankbaarheid aan God te tonen is groot. Dat bleek duidelijk uit de respons op alle initiatieven die genomen zijn om de band met elkaar te behouden, zeker in het moeilijke eerste half jaar. De kerk is een plek waar we het geloof met elkaar delen. Waar we rust en verdieping vinden en God ontmoeten. Het is een plek waar we er voor de ander zijn. Waar we zorgen voor elkaar en voor de mensen om ons heen. Zo zijn we als gemeenschap van grote betekenis in de samenleving.

Ook in 2022 willen we het samen kerk-zijn vorm en inhoud geven. We willen vooruit, investeren in het omzien naar elkaar en van betekenis zijn. Zorgdragen voor de toekomst. Daar hebben we uw steun bij nodig! Met dit bericht doen we daarom een dringend beroep op u voor een financiële bijdrage. De actie Kerkbalans  wordt dit jaar gehouden van zaterdag 15 januari tot 30 januari. In deze periode ontvangt u hierover informatie  thuis.  

Uw kerkelijke bijdrage is een belangrijk onderdeel van de begroting van onze gemeente. Middels deze inkomsten trachten wij, conform ons beleidsplan, de begroting sluitend te maken. U kunt uw toezegging kenbaar maken door middel van een reactie op de verzonden e-mail of lever de brief in bij het kerkelijk bureau. Onze oudere gemeenteleden zonder e-mail hebben als het goed is inmiddels de brief van één van onze lopers ontvangen. 

Wilt u gebruik maken van een automatische incasso of wilt u de bestaande wijzigen, geef het aan ons door. 

Voor hulp en vragen en het doorgeven van uw toezegging kunt u zich wenden tot het kerkelijk bureau via e-mailadres: kerkelijkebijdrage@vredeskerkkatwijk.nl

Namens de Kerkrentmeesters en de Kerkenraad veel wijsheid toegewenst met uw beslissing en hopelijk gauw tot ziens in onze mooie Vredeskerk.

Met vriendelijke groet,

Het College van Kerkrentmeesters

Gereformeerde Kerk Katwijk aan Zee

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer