Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Aangescherpte coronamaatregelen

10 november
Aangescherpte coronamaatregelen

Met het oog op het stijgende aantal coronabesmettingen in ons land en de toegenomen druk op de ziekenhuizen, heeft het kabinet aangescherpte maatregelen afgekondigd. Met het oog daarop zijn de volgende aangescherpte afspraken gemaakt:

Voorop staat dat we ons houden aan de basisregels. Dit draagt eraan bij om besmetting van jezelf en anderen met het coronavirus te voorkomen. Ook als we al gevaccineerd zijn.  Als we onze handen wassen, afstand houden, testen, thuisblijven bij klachten en zorgen voor voldoende frisse lucht, worden minder mensen besmet.

Het dringende advies van de overheid om anderhalve meter afstand te houden op plaatsen waar veel mensen samenkomen, noodzaakt om het aantal beschikbare zitplaatsen enigszins te beperken. Daarom wordt Kerktijd.nl opnieuw in gebruik genomen. Eenieder die de kerkdienst wil bijwonen dient zich daartoe tevoren aan te melden. Het maximum aantal kerkgangers is 150.

Indien u zich hier al eerder voor hebt opgegeven, ontvangt u een uitnodiging via www.kerktijd.nl. Heeft u dit nog niet gedaan dan kunt u zich aanmelden via aanmelden@vredeskerkkatwijk.nl. Is het voor u lastig dit via internet te doen dan kunt u ook een telefoontje plegen naar het nummer van de kerk, dat is 071 4013815 of het mobiele nummer van de koster 06-29597486.

We willen in onze gemeente niet werken met een coronapas. Iedereen is welkom in de kerk. Maar laten we onze verantwoordelijkheid nemen en elkaar niet uit het oog verliezen. Sluit niemand uit, maar geef elkaar de noodzakelijke ruimte.

Bij binnenkomst en bij verplaatsingen in de kerk is het dragen van een mondkapje verplicht. Als de zitplaats is ingenomen kan het mondkapje weer af.

In de diensten mag vooralsnog gezongen worden.

Met de leiding van de oppasdienst en de kindernevendienst worden nadere afspraken gemaakt. Voor de oppasdienst dienen ouders hun kind tevoren aan te melden, zodat de leiding weet welke kinderen verwacht worden. De ouders van de oppasdienst en kindernevendienst zullen via de geëigende kanalen (Whatsapp) door de leiding worden geïnformeerd.

Komende vrijdag 12 november worden naar alle waarschijnlijkheid verdergaande coronamaatregelen van kracht. Hoe deze eruit gaan zien en wat dit voor ons als gemeente betekent - bijvoorbeeld met betrekking tot lopende activiteiten in het kerkgebouw - , is nu nog onduidelijk. Wij houden u op de hoogte.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer