Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Stichting de Morgenster: Thema-avond ‘Als het tegenzit….’

23 april
Stichting de Morgenster: Thema-avond ‘Als het tegenzit….’

Terwijl anderen fluitend door het leven gaan, krijg jij de ene na de andere tegenslag te verduren. Lichamelijk, psychisch, in relaties…. Waarom toch? Stichting de Morgenster organiseert in vervolg op vorig jaar opnieuw een thema-avond.

Evert Barten zal spreken over omgaan met tegenslag aan de hand van de Bijbel én waarom God moeilijke dingen in je leven legt. Hij is auteur van het boek: Als het tegenzit. Dit boek is een eenvoudige weergave van Het kromme in het levenslot van Thomas Boston.

Ds. H. Lassche (predikant te Katwijk) zal de avond openen met een meditatie over dit thema.

Er is gelegenheid tot het stellen van (persoonlijke) vragen. Evert Barten en ds. Lassche willen vanuit de levenspraktijk en het pastoraat hierover met u van gedachten wisselen.

D.V. 30 mei 2024 Aanvang 19:45 in de Triumfatorkerk (Piet Heinlaan 7,) Inloop vanaf 19:15, er is een boekentafel aanwezig, we collecteren voor de onkosten.

Hartelijk welkom!

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer