Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Sing-In in Huis van Oranje - zondag 28 april 2024

09 april
Sing-In in Huis van Oranje  -  zondag 28 april 2024

Kings of Kings, In Christ Alone! Onder dit thema zal ook dit jaar weer een Interkerkelijke Sing-In worden georganiseerd in het Huis van Oranje, op zondag 28 april.

Kings of Kings, In Christ Alone!

In samenwerking van de Oranjevereniging hebben gemeenteleden uit verschillende kerken de handen weer in één geslagen om een Sing-In te organiseren, waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd om God groot te maken. Er is een gevarieerd programma samengesteld met liederen om mee te zingen en naar te luisteren.

Locatie:      Huis van Oranje (tegenover Hotel Noordzee)

Aanvang:   15.00 uur (14.15 uur gaat de tent open. Er zijn wat stoeltjes beschikbaar, maar wilt u zeker weten dat u kan zitten, neem een stoeltje mee.)

De toegang is gratis, er is een collecte voor de onkosten.

Scan de QR-code en download het programma alvast voor op uw telefoon

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer