Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Huwelijkscursus.

06 februari
Huwelijkscursus.

Doe mee met een huwelijkscursus georganiseerd door het wijkteam van de burgerlijke gemeente Katwijk. Liefde is een werkwoord en het huwelijk is in deze tijd geen vanzelfsprekendheid. De burgerlijke gemeente Katwijk wil graag investeren in stevige huwelijken. Om die reden biedt het wijkteam van de gemeente Katwijk in samenwerking met de kerken een huwelijkscursus aan.

Deze bestaat uit 8 avonden, waarvan een gedeelte gezamenlijk met alle echtparen samen is en een gedeelte bestaat uit persoonlijke gesprekken die je samen als stel voert.

Het is een laagdrempelige cursus met een preventief karakter. Als echtpaar leer je meer in verbinding met elkaar te komen. De cursus bestaat uit 8 gesprekken met verschillende onderwerpen: patronen herkennen, onderliggende emoties bespreken, ruzies stoppen, vergeving en meer. Het doel is meer verbinding en begrip voor elkaar. Wat zorgt voor meer liefde in het huwelijk. Een cadeau voor elkaar en eventueel voor de kinderen.

Voor deze cursus wordt een andere methodiek gebruikt dan de marriage course die in onze gemeente al meerdere keren is gegeven. 

Start: D.V. dinsdagavond 26 maart 19:30 – 21:45.

De cursus is gratis en wordt begeleid door professionals met een Christelijke levensovertuiging. Er is beperkte beschikbaarheid, dus wil je meedoen geef je dan snel op.

Dit kan per e-mail via a.vanderplas@katwijk.nl of telefonisch via 06-33039522.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer