Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Hands & Feet - Stichting Mission Possible

19 maart
Hands & Feet  -  Stichting Mission Possible

Al ruim 10 jaar hebben we contact met Stichting Mission Possible. Onlangs bezochten Bert en Gerande projecten in Rusland. Mission Possible kijkt naar de nood van mensen ter plekke en zet zich voor hen in. In Omsk vangt een lokaal team van Mission Possible vrouwen en hun kinderen op die te maken hebben met ernstig huiselijk geweld.

Juist in een periode dat het niet vanzelfsprekend is om je in te zetten voor de mensen in Rusland, willen wij ons hier wél aan verbinden. Onze opdracht is om om te zien naar álle mensen die onze hulp nodig hebben. Ook, of misschien wel juist, de mensen die in gebieden wonen die niet alleen letterlijk ver van ons af staan. Help jij ook mee? Voor €20 kan Mission Possible een moeder & kind een veilige opvang geven. Doel: vier moeders en hun kids 2 maanden lang opvangen. Lees op de site ook het verhaal van moeder Olga. 

Hartelijk groet, Frank | Joost | Mark. Telefoon: 06-20408036 | E-mail: info@handsnfeet.nl

Bankgegevens: IBAN: NL55 TRIO 0197613365; Stichting Hands & Feet is ANBI erkend.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer