Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Projectie in de eredienst

06 mei
Projectie in de eredienst

Tijdens de erediensten wordt de afgelopen weken een nieuw beamerprogramma gebruikt. Bij dit programma is het mogelijk om vanuit de software alle liederen in de kerk met notenbeeld te tonen en tegelijkertijd voor de uitzending via YouTube en Kerkomroep de liederen in ondertiteling uit te zenden. Het programma is nieuw en werkt heel anders dan het vorige.

Ondanks dat het beamerteam er alles aan doet om de presentatie goed voor te bereiden, gaat het in de dienst soms toch mis. Helaas lopen we nog tegen onverwachte storingen aan in de software, waardoor dingen in de dienst plotseling anders uitpakken dan voorbereid. Ongetwijfeld heeft u dit de afgelopen tijd gemerkt. Er wordt hard gewerkt om dit op te lossen en te voorkomen, maar met veel wat nieuw is…

Het beamteam is de laatste tijd overigens wat uitgedund. Mocht u of jij interesse hebben om het team te versterken, meld je dan eens bij de beamtafel. Ook ‘beste stuurlui’  zijn hartelijk welkom 😉.

Met vriendelijke groeten,
Het beamteam

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer