Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Persoonlijke voorbeden op de zondagmorgen, na de dienst.

23 januari
Persoonlijke voorbeden op de zondagmorgen, na de dienst.

Wij kijken als bidders van het team persoonlijk gebed met dankbaarheid terug op het afgelopen half jaar. Voorafgaand aan de start van persoonlijk gebed hebben we ons met elkaar verdiept in wat de bijbel ons leert over bidden voor elkaar, het werk van de Heilige Geest hierin en het bidden om kracht, bemoediging, heling en genezing.

Ook hebben we gesproken over het verschil tussen persoonlijk gebed rondom de dienst t.o.v. het hebben van een pastoraal gebed/gesprek. Als team zijn we biddend begonnen met het vragen om een zegen voor het werk van persoonlijke voorbede voor de toekomst van onze gemeente.

We willen via deze weg graag met de gemeente delen dat we God dankbaar zijn voor een reeks van waardevolle momenten van voorbede met gemeenteleden. We hebben hen samen met hun gebedsvraag bij God mogen brengen en vele momenten van troost, bemoediging en kracht met elkaar mogen ervaren. Daarnaast merken we dat de mogelijkheid van persoonlijke voorbede mooie gesprekken oplevert tijdens de koffie. Ook hierin zijn we dankbaar voor hoe de Heilige Geest hierin doorwerkt! 

Mocht je vragen of ideeën hebben, gebed nodig hebben, je dankbaarheid in gebed willen delen of mee willen bidden in het team van bidders, dan staan we met liefde voor je klaar.

Met groet,
Lydia Noordhuis 

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer