Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Foto's Vredeskerk Kampeerweekend 2024

03 juni
Foto's Vredeskerk Kampeerweekend 2024

Al weken steeg de spanning. De app stond roodgloeiend met last minute aan- én afmeldingen en er was contact met een filmploeg. Ondertussen checkte de organisatie ongeveer 10x per dag de buienradar, weeronline en de andere weerapps. Zou het zo goed worden als vorig jaar?
En het was goed. Het weer niet echt, maar door wat zeilen om de gezamenlijke tent heen te spannen was het te doen. Het geluid van het geklapper zit nog in de oren.... 

Donderdagavond werden de eerste kampeermiddelen al uitgestald, van grote tenten tot kleine campers. Ds. Barbara was aanwezig om iedereen naar de goede plek te helpen. En dat was best een uitdaging omdat het zwembad wat we niet hadden besteld, toch aanwezig was op de camping (lees: grote plassen). Er is geen kind geweest dat aan het einde van de middag nog een schone of droge broek had... Gelukkig zijn de tenten blijven staan en is er niets weggedreven. De zon kwam vrijdagmiddag zelfs eventjes om een hoek kijken, net als de stortbui waarin Pieter, Vera, Olivier en Madelief dapper hun tent hebben opgezet. 

Vrijdagavond was het feest met gezamenlijk eten, er was net als vorig jaar meer dan genoeg. Daarna een spannende pubquiz waarbij er gedanst, gelachen en geschreeuwd is. Ingeborg bleek toch wel de meest fanatieke speler maar helaas voor haar ging de winst naar het andere team. 

Zaterdag begon met eieren, wraps van Gisela en veel koffie tegen de kou. In de middag werden er opnieuw heerlijke pannenkoeken gebakken door Gijs en Ruth en tosti's door Eljo. Hulde! 

In de middag waren er weer fijne workshops met diepgang en genoeg mogelijkheid creatief aan de slag te gaan. Er kwamen veel gemeenteleden gezellig een dagje langs. De tieners speurden over de camping en de kinderen speelden in de natuurspeeltuin vlakbij. Daarna hadden we een overvloedige barbecue waarin we nog konden delen met de roeiploeg uit Eindhoven. Ook was er een filmploeg aanwezig vanuit 'Petrus in het land'. Mooi om onze warme gemeente ook op die manier te kunnen laten zien.

In de avond was het nog lang rumoerig, ook door de spontaan door Levi georganiseerde karaoke, een blijvertje! 

De volgende morgen begon weer met eieren en koffie en een mooie dienst met elkaar. De jojo-kampioenen van het voorveld hebben er zelfs van mee kunnen genieten. Een prachtige dienst waar ds. Jaap meer over vertelt in het kerkcontact. Daarna was het opruimen geblazen en het zonnetje kwam nog even om een hoekje kijken. Met vereende krachten was de camping weer snel klaar voor de volgende gasten. 

Het was goed. De zorg voor elkaar, de gezelligheid, de goede gesprekken, eigenlijk is een jaar te lang om te moeten wachten op het volgende kampeerfeest... We zijn onze Vader dankbaar voor wat we met elkaar mochten beleven.

Namens de organisatie, Debbie, Irma, Gerdien en Elise

Niet naar het kampeerweekend geweest, maar toch wel benieuwd hoe het er daar aan toegaat, of misschien wel geweest, maar nog even nagenieten, dat kan....

In het ledendeel van de site is een fotoalbum geplaatst met foto's van het kampeerweekend, ben je nieuwsgierig naar de foto's, log dan in op het ledengedeelte en bekijk de foto's.

 

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer