Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Aanlevering kopij en beeldmateriaal voor het digitale KerkContact en de website.

03 oktober
Aanlevering kopij en beeldmateriaal voor het digitale KerkContact en de website.

Geregeld blijkt dat bij de aangeleverde kopij voor KerkContact en website beeldmateriaal (foto’s en/of afbeeldingen) wordt meegestuurd van een onvoldoende kwaliteit. Dat is jammer, want vaak kan deze foto of afbeelding dan niet gebruikt worden.

Bijvoorbeeld wanneer e.e.a. al in een tekstbestand is ingevoegd. Of omdat de aanlevering geschiedt via Whatsapp en dan wordt gecomprimeerd.

Daarom een dringend verzoek om foto’s en afbeeldingen afzonderlijk ‘liggend’ aan te leveren en met minimaal 1024 x 768 pixels. Staande afbeeldingen (bijvoorbeeld 1365 x 1024 pixels) kunnen niet bovenaan de webpagina gebruikt worden, maar alleen in het tekstbericht daaronder.

Graag rekenen wij op ieders medewerking .

Vriendelijke groet, de redactie.

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer